• ProGabe #67670
    Írt pár ismertebb RoS bétázó, nyílt levelet a Blizzardnak. Kripp is írt valahol, de lusta vagyok megkeresni :D
    Ők is nagyon OP-nek érzik amiket itt írtok, de ez csak balance. Számukra a nagyobb probléma még mindig az, hogy nincs igazi végjáték.

Ezek az új riftek megint lóf*szok, megy át rajtuk az ember, mint kés a vajon, ill. nem eléggé kifizetődő. Változatosnak változatosak, de csak abból a szempontból, hogy másfajta mobok halnak bennük halomra, nincs sehol egy boss. A bounty rendszert ellenben jobbnak tartják, csak annál meg azt sajnálják, hogy nincs olyan feladat, amiben act-végi bosst kéne leölni.

Két tanácsot írtak.
    - a riftek végén legyen egy kulcs darabja, 6 darab kell egy teljeshez. Na ez a kulcs egy über-brutál-vadállat riftet nyitna meg, ami kegyetlenül nehéz lenne, viszont nagy kincset rejtene a vége.

- a másik szerintem egy kicsit jobb ötlet. Egy olyan rendszert írt le a srác, hogy lenne egy '"torony", 100 szinttel. Szintenként természetesen egyre nehezebb lenne, mert minden szint hozna valami sneciek nehezítést, pl. lenullázódna az armor, minden mob vampirik, vagy hasonló cukiság. Egy életed lenne! 10 levelként lenne egy boss. 25 szintenként lenne egy mega-boss. A végén pedig lenne egy über-boss. A 100-as szinten elérni - számításai szerint* - kb. 3 évbe telne, annyira nehéz lenne.

Természetesen ezt az egészet támogatni kéne, itt arra gondolt, hogy lenne olyan legendary, amivel nem meghalnál a toronyban, hanem csak visszaesnél 10 szintet. Emiatt érdemes lenne továbbra is játszani a szokásos módon. Természetesen szintezhető tornyok kellenének, tehát lenne könnyebb torony is, meg torment 6-os vadállatság.

*: ezekkel az a gond, hogy ha visszaemlékeztek, ezt mondták az alapról is a készítők. A legnehezebb fokozaton évekig tart majd legyakni Diablot. Erre megtették 24 óra alatt, ha jól emlékszem (jó, kihasználtak valami broken Wizard kombót). Ezen felül persze belepakoltak olyan eliteket, amiket kb. nem lehetett legyakni, annyira nehéz volt, anno ugye sokunknak ez volt a probléma (most meg átestek a ló túloldalára). Szóval ezt így kiszámolni mindig hülyeség, mert ha túl nehéz, akkor azért nem játszanak vele, ha meg túl könnyű, akkor azért. Szóval kell egy jó balance.

Mindenesetre nekem tetszik, amit kitalált a srác, de úgysem lesz belőle semmi.