• mikromanus
    A felhozott példáid egy része marhaság (szerintem persze).
    -Az 1 hit shrine alapból hülyeség szerintem is. Óra buff nélkül is. Mondjuk ha annyira bent akarják tartani, akkor simán az ilyen extrém shrine-okra nem hat majd az item buff.
    - A tempest rush most is lazán fenntartható. Ez nem igazán nagy dolog, de elég vonzó lehet. Több erőforrás jut másra.
    - Az SSS -t jelenleg alig használja valaki. Szerintem most se a cd levétel a gond. Ha egyáltalán gond ez. Nem rémlik. Mintha ez single target hiteket nyomna, nem? Az meg nem igazán versenyképes a többi AoE skillhez viszonyítva.
    - A thorns sebzés 1000%-át adja, ami barátok közt is tízszeres és nem ezerszeres szorzó. MIlliós DPS-ekhez viszonyítva thornsból így se lesz kiemelkedő sebzés. Az elképzelés inkább előnyös. Persze tesztelni meg finomítani kellene. Eddig nagyon nem láttam a bétában használatban. MEg aztán 4 item kell hozzá. Nerm lesz az olyan nagy buff.

Mi értelme van levenni a cd-t vagy a resource igényt? A változatosság. Ha sok-sok "OP" item vagy effekt van, akkor máris szuper ötlet ez is. EZt is lehet módosítgatni. Mondjuk van ami épp hogy kinyírja a változatosságot. A CAssius öv mondjuk agyrém (5 sec helyet 60 sec ignore pain skill). Az explosive blast cd semlegesítő az határeset. Nem olcsó azért a skill. Kell hozzá lapátolni az arcanet... Az a különbség a jelenlegi és a RoS-os itemek közt, hogy ha most csökkenteni akarod az erőforrást, vagy épp folyamatosan nyomni az OP skillt, akkor áldozatot kell hoznod. VAgy DPS-t, vagy védelmet buksz. Az ilyen 1 item, vagy 4 jó item és totál túltápolás már túlzás. No de ne várjunk túl sokat tőlük. Legalább próbálkoznak. Még ha az ötletek egy része öngól is.