• SLICK
    legalább 5-6 hónap van a RoS megjelenéséig szvsz, ugyan miért maradnának így a dolgok? Azért a Blizzardnál sem annyira hülyék, hogy one-hit-es játékot adjanak ki.

Amikor a HF ring bekerült, az is többmilliós dpst produkált a Fire Ballal, a végleges játékban már leredukálták nem is kicsit. Itt most keményen tesztelnek, ennyi az egész. Gondolom egyszerűbb így "balanszolni" az egészet. Biztos ők is tudják, hogy a különféle Leg/Set itemek képességei-vel brutál előnyre tehet szert minden játékos, nem hiszem ne lenne nerf vagy bármi más gyengítés a jelenlegi bétában z elkövetkezendő időszakban.

Megértem, hogy csalódott vagy, ez érthető is hisz én is az vagyok valahol az alap játékkal kapcsolatban és ha van valaki aki kellően pesszimista tud lenni egyes helyzetekben, akkor az én vagyok. De valamiért nem érzem azt, hogy itt megint valami átbaszás lenne, vagy bármi rossz fejlesztés menne végbe. Oké az kicsit felidegelt, hogy egy buildet nem gyengítenek, hanem totál használhatatlanná tesznek. De úgy vagyok vele, hogy ez béta, sok minden lesz finohangolva még. A Blizz sem engedheti meg magának ezentúl, hogy egy fost adjon ki...