• horpeti
    Az én trapes DH buildem is valszeg kuka lesz, ami abban az esetben nem fáj, ha van helyette jobb és működőképesebb build. Főleg olyan, ami csapatmunkára is jó.

Az AH érdekes dolog lesz. Vagy lesz valami kereskedési platform, vagy nem.
    Ha a legendaryk lesznek a nyerő itemek, és soulbound, akkor ezzel egyértelműen ösztönözve vagy a saját lootra.
    Ami valljuk meg, sokkal inkább passzol a játékhoz. Sokkal nagyobb öröm talált tárgyat hordani, mint összekereskedni. Mindamellett nekem tetszik a mostani rendszer is, de tény, hogy hosszan tartva egy ilyen piacot nem lehet fenntartani, mert kifarmolódik minden. Nyilván ott is ki fog, csak ezzel nem feltétlenül könnyül meg olyannak a dolga, aki nem farmol (most meg a kifarmolt jó cuccokat fillérekért lehet venni).

Meg igy motiválva van, hogy több féle karakterrel is játssz, nem véletlenül akarnak account parat.
    Én, mivel nem játszottam annyit, csak 1 karakterre fejlődtem rá, és rá vettem a cuccokat. Ha megszűnik ez a lehetőség, akkor bizony több felé kell figyelni.

De kiváncsi leszek rá. Én szivesen játszom más karival is, de gear nélkül nem lehet, minden karira meg nem volt lehetőség geart venni, csak most lett egész jó a DHm is.