Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Since #67023 Sziasztok! Most próbálok itemeket összeszedni a WD-nek inferno farmolás céljából, és a véleményetekre lennék kíváncsi. Elég gyenge damagem van, jelenleg inferno act2ben járok és olyan 18k a DPS-em. Természetesen teljesen alap cuccaim vannak (700 DPS main hand weapon), de szeretném egy picit feltápolni a karakteremet. Rengeteg odlalt olvastam, és nagyon megoszlik a vélemény. Ezt az oldalt szoktam mostanában nézegetni http://diablo.somepage.com/popular/items/witch-doctor. Most kezdtem újra a játékot, és szeretném a ehető legtöbbet kihozni a karakterből. Pl. az Manajuma's Carving Knife és a Fury int fegyver nagyon elterjedt, viszont láttam egy másik oldalon (már nemtudom pontosan a címét), ott pedig a kétkezes fegyvert részesítették előnyben... A többi item is kérdéses, úgyhogy örülnék egy leírásnak, vagy tapasztalatoknak hogy melyik itemre érdemes "beruházni", illetve inferno a hatékony "farmoláshoz" mennyi HP, DPS illetve RES szükséges hogy ne szenvedés legyen az egész. Köszönöm az építő jellegű véleményeket, hozzászólásokat :)