Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem én hogy érted te de a sleet storm akkor is szar farmolásra ha egész tisztesre fel lehet vinni a sebzését. 😊

Systore
jó ideje elsõ értelmes loot

Jo en ertem, anno varialtam par buildet mert archon nekem se kelett, de ennek pont az a lenyege hogy full frost, csak sajna valahogy mostmar nem jon be :/
Kivancsisagbol mentem egy probakort, aztan inkabb beraktam a teleport+hydra+slow time, kombot azt legalabb elveztem is kicsit.
A következõ legyen Üdvöske.

Lammer
<#zavart1><#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Carlos
aranka... lol

Þór vígi þessi rúnar

Lammer
nyah, vegre az uj csajszim level 80 😊

Low mpn sleet storm helyett forked lightning, frostburn helyett rendes kesztyû, frost nova helyett teleport, cm marad (moar teleportz), astral presence helyett evoction (moar teleportz), valamint ha van elég armor és resist akkor prismatic helyett scramble. Én ezt vezettem be az archon helyett még patch elõtt, egyrészt azért mert ne az archon diktálja már hogy miképp játsszak, másrészt mert wormhole > archon teleport, harmadrészt pedig mert untam az archont.

mukika
LocalPatriot
😄
Az de gáz... és nem látta, hogy Live?😄
Vicces lehetett... bár akkor nem bánom annyira h már nem látom. Azt hittem valami durva cuccra tett szert. Én kis naív...
Szaruman
Odáig nem jutottam el, elég gáz videó volt...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

sz4bolcs
vaze, ekkora pazarlást.. 😄 followerek ezrei fizettek volna dollárszázakat ezért az ínyencségért.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

és leöblítette egy kis gyümölcslével. 😄
Szaruman
Az ipse a videón bányászott, majd megízlelte.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

LocalPatriot
Annó néztem. Viszont a videót már nem lehet nézni. Mi volt benne?
Hedgehunter
Monkkom nem volt patch elott... Megneztem a fagyit a wizarddal valoban hasznalhatobb lett de nem az en stilusom....<#smile>
Jesszus <#taps>
SLICK
:_?DS_A😄?_:ASDDDDDDDDDDDD Besírtam!!!

Fyrex
Nem tudom néz e valaki D3 streameket, de ha valakinek ismerõs: Kongor alkotott....

Avanti Crociati!

Az a szitu, hogy a wizardom annyira nem tap, mp1en kiserleteztem de rohadtul nem all ra a kezem. Irto furcsa, hogy nincs AP generalo skill, a sleet stormhoz melee rangebe kell menni, a frost nova cm nelkul feleslegesen van a buildben, ize, kicsit at kell pofozni a dolgot hogy valoban mukodjon, mert igy csak egy kosza otlet nem tokeletes kivitelben. Amin Jaetch is megakadt, hogy black weapon + cold dmg build+ cold blooded passzivra alapozva a FB kesztyu nagyon durva dps upgrade, foleg hogy a blizzard dps-e fel van buffolva eleg becsuletesen.
Systore
magas monster powerre is jó ez a build? mobilnetem miatt nem igazán tudom tesztelni vagy videót nézni róla.. mindenesetre vettem egy boxkesztyût hozzá késõbbre
A problema csak annyi, hogy legutobbi patchig a blizzard nem volt feltapolva, ergo teljesen mas eredmenyt adott a probalkozas. Nem tudom neked mennyire jo analogia de talan probaltad a monkot a wave of light/exploding palm buff elott es utan? Nem kicsit mas elmeny.
Hedgehunter
Aki varazsloval jatszik szerintem mindenki kiprobalta a frost build-et... Nehez elmenni proba nelkul egy 25-30% extra dmg mellett..
tugyiti
Több helyen is hibádzik a dolog pl. critical mass annál a buildnél teljesen felesleges.
Lammer
ok csekk...

egyebkent ezt a boxkesztyu+cold variaciot meg a bannolt accom pedzegettem... persze mindenki "kirohogott"... :/

(haverom accjan elso karim, az egy varilany volt, persze az meg "monster inferno" idejen volt)

Ha beleneztel a kommentek kozott feltunik egy nev Jaetch, na ha az a muki is ravetodott a temara, akkor az mar eleg sok mindent elarul.
Lammer
baromi jopofa 😊

kerdes: a gauntlets miatti dps csokkenes (egy jobb gloveshoz kepest) karpotolja a cold dam %? 😊

Lammer
sajnos, nem

Starter editionnel lehet az aukciós házat használni? Illetve valódi pénzt keresni rajta? Mert gondoltam, hogy ha lassan is de összeszedhetnék vele annyi pénzt, hogy megvegyem magát a teljes játékot.

Acidlich
Nekem nemreg meg jo volt mindketto.

Acidlich
Az orbokat lehet olyan dragan eladni vagy hogy van ez?

Carlos
Nekem tegnap este 10 felé még jó volt.
Ma nem néztem.

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok. Van akinek megint rosszalkodik az AH? Nekem tegnap óta nem megy a gold-os AH. Kivettem mindent,és még így sem. Az RMH az megy.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Es akkor a frostburn gauntlets mostmar vegre nem csak brimstone:Sleet storm build Eljen, vegre megint van kedvem a wizardhoz.
devlking
Vicces, hogy több d3 goldot lehet keresni másik játékot játszva, mint ezt. Napi fél milliárd simán megvan (poe+d2jsp).
Szaros konzol beta.
ah-val lehet még akasztani nagyoff fogasokat, i mean RMHval, vagy tök esélytelen az egész ? (utóbbit sejtem)
minden cuccból van ezermeg1, csóringeleknek meg semmi esély, h leakasszanak nagyobb eurókat?!!

Hát azért annyira nem brutál a cuccos.1700h alatt pedig abszolute hihetõ...az én példámból tudok kiindulni, több IK armor és belt, sok chantodo, sok EchoingFury, manticoreok, unity-k, zuni pox, meg még tököm tudja mik 😄 ha hasra kéne utni, akkor kb 500-600 legendet/settet találtam eddig az eladott brimstoneok, és ah aukciók alapján.Némi infó, h 1500h-m van benne kb.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

tugyiti
A trifecta kifejezés a perfecta és a 3 -klasszikusan ias+chc+chd - stat elõtagjából jött,utalva ezzel a közel tökéletes (szükséges) rollra.
Én nagyon sokat filóztam a karakter felépítésén kezdettõl fogva. Azt gondolom, hogy három alapvetõ terület határozza meg a sikeres mûködést.

1. EGYENSÚLY

A topicban volt egy kartárs, aki rácsodálkozott a 3000+ dexterity-vel a 30k-s DPS-ére. Teljesen nyilvánvaló, hogy a main stat nem elég. Elég sokat kísérleteztem, és úgy tapasztaltam a gyakorlatban, hogy az egyes statok ÖSSZHANGJA többet számít, mint a valamelyik statra kihegyezett build. Mondok példát a DH-m alapján (messze nem tökéletes, de nagyok szeretek vele játszani):

Armor/All resistance: 5000 armor mellé 8-10% allres (400-500). Nekem sajnos 350 körül van még.
CHC/CHD: 50% CHC mellé 500 körüli CHD. Egy kicsit még ennek is alatta vagyok.
Main stat, attack speed , average damage és vitality : értelemszerûen a lehetõ legmagasabb.

A fentiek mellett nekem ez 220k DPS-t jelent 50k HP mellett.

És bizony hamar elkövetkezik az a pillanat, amikor csak EGYÜTT lehet már növelni az értékeket EGYETLEN itemen. Lehet persze áldozatot hozni, a prioritást mindenki egyénileg határozza meg, de bizonyos szint után szükséges, hogy mindenen legyen minden, méghozzá a lehetõ legtöbb. Ha nincs meg az egyensúly, nagyot sebzõ papírkari jön létre, vagy olyan, ami bírja a pofont, de egy örökkévalóságig reszeli az ellent. Ez a magyarázat arra, hogy miért kerülnek sokba azok az itemek, amiken 3 vagy 4 releváns stat is megtalálható.

2. SKILLEK ÉS GEAR

A passzívok segítségével lehet kicsit hangolni a lemaradt területeket (+DPS, +HP, vagy + ARMOR például). Itt szerencsétlen helyzetben vannak azok a classok, amikre kb. egyféle build alkalmazható, mert az nagyjából (ha nem teljesen) meg is határozza a passzívokat. A skillek ÉS a gear további opciókat rejt, például a Dead Man's Legacy Quiver-em +12 damage-et ad a Hungering Arrow-hoz, ami a primary attack-om. Ebbõl sokféle lehet.

3. JÁTÉKSTÍLUS

Ez aztán mindenkinél másféle lehet, és itt is komoly lehetõségek vannak. Megint csak egy példa: mikor egyedül játszottam többet, akkor sokat kite-oltam hátra az erõsebb ellen elõl. Ezért szándékosan nem volt pickup radiusom, hogy a health globe-okat ne vegyem fel, csak ha akarom. Visszafelé a Vaultot használtam a Trail of Cinders rúnával, hogy a tûzcsíkon az engem követõk 300+-ot sebzõdjenek. Mostanában partiban játszom magas MP-n, így a life steal érdekében adott a Shadow Power/Gloom (+15% life steal 5 mp-ig, ezalatt -35% bejövõ sebzés), de a nem általános Sentry/Guardian turret skill alkalmazom a tank karakterek sebzés csökkentésére (fõleg übereknél). A life steal miatt nagyon sok discipline kell, ezért a gear-ben 4-es Natalya set van, 10+20 max disc-el. Sok DH rendelkezik nagyobb DPS-el, egy cimbim gear-jében olyan itemek vannak, amik +5-10k DPS-t jelentenének nekem, ha megbontanám a set-et. Ezt is mérlegelni kell, hogy megéri-e.

A lényeg, hogy a három területnek kell személyre szabva és összhangban lennie ahhoz, hogy élvezetes legyen a játék. Nyilván nem mondtam sok újdonságot sokaknak, de játék közben látok elég elvetemült karaktereket, akiknek a gazdája csodálkozik, hogy esik-kel.
bocs, hogy közbevágok, de fent vagyok az eu szerveren, ti miért nem? 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ja, csak egyrészt a többség kapásból a chc-chd-as kombóra gondol a hallatán. A trifecta meg egy elcseszett aberrált rövidítési kisérlet. Factorbol fector? Még ha hasznának is ilyet és helyes akkor is gázul hangzik. A tri, quad nem valami elõtag? <#hehe> (tudom, hogy milyen számra utal, de nem szám, vagy ha annak vesszük akkor csak rövidített/módosult alak)
ajjjjh <#mf2><#nevetes1><#nevetes1>

Hedgehunter
Life-steal csak a fegyverrel okozott sebzesnel adja a life-ot vagy amikor mas modon is sebzek? Ugy lattam hogy amikor harangozok a monkkal tolt az eletemen?
A crippling wave tobb ellent sebez egymas utan azt mindet szivja? nekem ugy tunik igen de megerosithetne valaki... 😊
google-oztam de sok a vita meg kerdezni konnyebb... <#wink>
tugyiti
<#gonosz1>
Carlos
Magaddal vitázol. az a kemény. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

egy 10-es chc persze 😄 de nekem aztán qva mind1, mit gondolsz.Nekem fizetnek érte többet és kész 😄

Mielott tovabb szovegelsz leforditom neked ezt a szot hogy trifecta, azaz tri-faktor. Te azt hiszed az irkalmanyod alapjan, hogy ez a tri exkluzivan ias+cc+chd. Tevedes. Az avg dmg is benne lehet, akarmelyiket kicserelheted az elozo 3bol. Ha neked avg dmg cc es cd van a cuccon az is trifecta. Tudod mi a quintfecta? main stat, avg dmg, ias, cc es chd. A tri vagy a quint az csak a szam, a tobbi meg csak a dmg modosito faktor.
Miért is nem jön hozzá?Pont ez az..nem igazán akarod megérteni.Az sem indokolja pont úgy, az 50x-es árat, vagy 10x-est egy imprezához képest.Talán a dacia kicsit sarkítás, de van akinek mondjuk egy chc hiánya igenis daciává degradálja az itemet, hiába a sok méjnstat <#eplus2>

Ez nem lamborghini-Dacia összevetés, hanem 1 kiló vas és egy kiló bronz összehasonlítása súly alapján.

A játékban a sebzés az sebzés, a DPS meg DPS. Mindhárom jellemzõ hasznos, de csak 1, vagy max 2 a kiemelt fontosságú a skillek és játékstílus miatt egy-egy karakternek. A harmadiknál csak a haszonmaximalizálás a prioritás. Abban meg alulmaradhat a 3. Csak van aki lusta gondolkodni.
Casual gamer effect
Azaz:
A lustaság nagy úr. Ezt olvasták, vagy hallották, hogy kell. Nem ismerik az átlagdam jelentõségét. Apunak sok pénze van a mastercardján és VérPistike megengedheti ugyanarra a háromszoros árat. Ez van. Diablo 3. Én így szeretlek (me' jut ocsóbbé item egy határig. Sajna a csúcskategóriában már gondolkodnak is a kockák)
lehet ezen hemperegni, de azok a statok nem véletlen vonzanak magukkal top pricet.Egy lamborghininek is 4 kereke van és gurul..mi a tökömé adják azt 50-100x annyié mint egy daciat?költõi.