Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha beleneztel a kommentek kozott feltunik egy nev Jaetch, na ha az a muki is ravetodott a temara, akkor az mar eleg sok mindent elarul.
Lammer
baromi jopofa 😊

kerdes: a gauntlets miatti dps csokkenes (egy jobb gloveshoz kepest) karpotolja a cold dam %? 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
sajnos, nem

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Starter editionnel lehet az aukciós házat használni? Illetve valódi pénzt keresni rajta? Mert gondoltam, hogy ha lassan is de összeszedhetnék vele annyi pénzt, hogy megvegyem magát a teljes játékot.

Acidlich
Nekem nemreg meg jo volt mindketto.

Acidlich
Az orbokat lehet olyan dragan eladni vagy hogy van ez?

Carlos
Nekem tegnap este 10 felé még jó volt.
Ma nem néztem.

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok. Van akinek megint rosszalkodik az AH? Nekem tegnap óta nem megy a gold-os AH. Kivettem mindent,és még így sem. Az RMH az megy.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Es akkor a frostburn gauntlets mostmar vegre nem csak brimstone:Sleet storm build Eljen, vegre megint van kedvem a wizardhoz.
devlking
Vicces, hogy több d3 goldot lehet keresni másik játékot játszva, mint ezt. Napi fél milliárd simán megvan (poe+d2jsp).
Szaros konzol beta.
ah-val lehet még akasztani nagyoff fogasokat, i mean RMHval, vagy tök esélytelen az egész ? (utóbbit sejtem)
minden cuccból van ezermeg1, csóringeleknek meg semmi esély, h leakasszanak nagyobb eurókat?!!

Hát azért annyira nem brutál a cuccos.1700h alatt pedig abszolute hihetõ...az én példámból tudok kiindulni, több IK armor és belt, sok chantodo, sok EchoingFury, manticoreok, unity-k, zuni pox, meg még tököm tudja mik 😄 ha hasra kéne utni, akkor kb 500-600 legendet/settet találtam eddig az eladott brimstoneok, és ah aukciók alapján.Némi infó, h 1500h-m van benne kb.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

tugyiti
A trifecta kifejezés a perfecta és a 3 -klasszikusan ias+chc+chd - stat elõtagjából jött,utalva ezzel a közel tökéletes (szükséges) rollra.
Én nagyon sokat filóztam a karakter felépítésén kezdettõl fogva. Azt gondolom, hogy három alapvetõ terület határozza meg a sikeres mûködést.

1. EGYENSÚLY

A topicban volt egy kartárs, aki rácsodálkozott a 3000+ dexterity-vel a 30k-s DPS-ére. Teljesen nyilvánvaló, hogy a main stat nem elég. Elég sokat kísérleteztem, és úgy tapasztaltam a gyakorlatban, hogy az egyes statok ÖSSZHANGJA többet számít, mint a valamelyik statra kihegyezett build. Mondok példát a DH-m alapján (messze nem tökéletes, de nagyok szeretek vele játszani):

Armor/All resistance: 5000 armor mellé 8-10% allres (400-500). Nekem sajnos 350 körül van még.
CHC/CHD: 50% CHC mellé 500 körüli CHD. Egy kicsit még ennek is alatta vagyok.
Main stat, attack speed , average damage és vitality : értelemszerûen a lehetõ legmagasabb.

A fentiek mellett nekem ez 220k DPS-t jelent 50k HP mellett.

És bizony hamar elkövetkezik az a pillanat, amikor csak EGYÜTT lehet már növelni az értékeket EGYETLEN itemen. Lehet persze áldozatot hozni, a prioritást mindenki egyénileg határozza meg, de bizonyos szint után szükséges, hogy mindenen legyen minden, méghozzá a lehetõ legtöbb. Ha nincs meg az egyensúly, nagyot sebzõ papírkari jön létre, vagy olyan, ami bírja a pofont, de egy örökkévalóságig reszeli az ellent. Ez a magyarázat arra, hogy miért kerülnek sokba azok az itemek, amiken 3 vagy 4 releváns stat is megtalálható.

2. SKILLEK ÉS GEAR

A passzívok segítségével lehet kicsit hangolni a lemaradt területeket (+DPS, +HP, vagy + ARMOR például). Itt szerencsétlen helyzetben vannak azok a classok, amikre kb. egyféle build alkalmazható, mert az nagyjából (ha nem teljesen) meg is határozza a passzívokat. A skillek ÉS a gear további opciókat rejt, például a Dead Man's Legacy Quiver-em +12 damage-et ad a Hungering Arrow-hoz, ami a primary attack-om. Ebbõl sokféle lehet.

3. JÁTÉKSTÍLUS

Ez aztán mindenkinél másféle lehet, és itt is komoly lehetõségek vannak. Megint csak egy példa: mikor egyedül játszottam többet, akkor sokat kite-oltam hátra az erõsebb ellen elõl. Ezért szándékosan nem volt pickup radiusom, hogy a health globe-okat ne vegyem fel, csak ha akarom. Visszafelé a Vaultot használtam a Trail of Cinders rúnával, hogy a tûzcsíkon az engem követõk 300+-ot sebzõdjenek. Mostanában partiban játszom magas MP-n, így a life steal érdekében adott a Shadow Power/Gloom (+15% life steal 5 mp-ig, ezalatt -35% bejövõ sebzés), de a nem általános Sentry/Guardian turret skill alkalmazom a tank karakterek sebzés csökkentésére (fõleg übereknél). A life steal miatt nagyon sok discipline kell, ezért a gear-ben 4-es Natalya set van, 10+20 max disc-el. Sok DH rendelkezik nagyobb DPS-el, egy cimbim gear-jében olyan itemek vannak, amik +5-10k DPS-t jelentenének nekem, ha megbontanám a set-et. Ezt is mérlegelni kell, hogy megéri-e.

A lényeg, hogy a három területnek kell személyre szabva és összhangban lennie ahhoz, hogy élvezetes legyen a játék. Nyilván nem mondtam sok újdonságot sokaknak, de játék közben látok elég elvetemült karaktereket, akiknek a gazdája csodálkozik, hogy esik-kel.
bocs, hogy közbevágok, de fent vagyok az eu szerveren, ti miért nem? 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ja, csak egyrészt a többség kapásból a chc-chd-as kombóra gondol a hallatán. A trifecta meg egy elcseszett aberrált rövidítési kisérlet. Factorbol fector? Még ha hasznának is ilyet és helyes akkor is gázul hangzik. A tri, quad nem valami elõtag? <#hehe> (tudom, hogy milyen számra utal, de nem szám, vagy ha annak vesszük akkor csak rövidített/módosult alak)
ajjjjh <#mf2><#nevetes1><#nevetes1>

Hedgehunter
Life-steal csak a fegyverrel okozott sebzesnel adja a life-ot vagy amikor mas modon is sebzek? Ugy lattam hogy amikor harangozok a monkkal tolt az eletemen?
A crippling wave tobb ellent sebez egymas utan azt mindet szivja? nekem ugy tunik igen de megerosithetne valaki... 😊
google-oztam de sok a vita meg kerdezni konnyebb... <#wink>
tugyiti
<#gonosz1>
Carlos
Magaddal vitázol. az a kemény. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

egy 10-es chc persze 😄 de nekem aztán qva mind1, mit gondolsz.Nekem fizetnek érte többet és kész 😄

Mielott tovabb szovegelsz leforditom neked ezt a szot hogy trifecta, azaz tri-faktor. Te azt hiszed az irkalmanyod alapjan, hogy ez a tri exkluzivan ias+cc+chd. Tevedes. Az avg dmg is benne lehet, akarmelyiket kicserelheted az elozo 3bol. Ha neked avg dmg cc es cd van a cuccon az is trifecta. Tudod mi a quintfecta? main stat, avg dmg, ias, cc es chd. A tri vagy a quint az csak a szam, a tobbi meg csak a dmg modosito faktor.
Miért is nem jön hozzá?Pont ez az..nem igazán akarod megérteni.Az sem indokolja pont úgy, az 50x-es árat, vagy 10x-est egy imprezához képest.Talán a dacia kicsit sarkítás, de van akinek mondjuk egy chc hiánya igenis daciává degradálja az itemet, hiába a sok méjnstat <#eplus2>

Ez nem lamborghini-Dacia összevetés, hanem 1 kiló vas és egy kiló bronz összehasonlítása súly alapján.

A játékban a sebzés az sebzés, a DPS meg DPS. Mindhárom jellemzõ hasznos, de csak 1, vagy max 2 a kiemelt fontosságú a skillek és játékstílus miatt egy-egy karakternek. A harmadiknál csak a haszonmaximalizálás a prioritás. Abban meg alulmaradhat a 3. Csak van aki lusta gondolkodni.
Casual gamer effect
Azaz:
A lustaság nagy úr. Ezt olvasták, vagy hallották, hogy kell. Nem ismerik az átlagdam jelentõségét. Apunak sok pénze van a mastercardján és VérPistike megengedheti ugyanarra a háromszoros árat. Ez van. Diablo 3. Én így szeretlek (me' jut ocsóbbé item egy határig. Sajna a csúcskategóriában már gondolkodnak is a kockák)
lehet ezen hemperegni, de azok a statok nem véletlen vonzanak magukkal top pricet.Egy lamborghininek is 4 kereke van és gurul..mi a tökömé adják azt 50-100x annyié mint egy daciat?költõi.

Nem haszontalan a három, hanem a három EGYÜTT túlárazott hígf*scsi. Amun pl magas chd és vagy as, vagy chc elég. A háromból kettõ. Már ha jó átlagsebzés, netán még mellé main stat is van. Gyûrûn is elég a háromból kettõ. Sokkal barátibb egy kis átlagdam, meg mainstat. Sok keresési feltétel kombináció lehet és az AH botok biztos nem tudják mindet lefedni. Ki lehet fogni olyat, ami simán többet ad, mint a hiányzó 7-9 AS, vagy 4-6 chc. Mondjuk én chc gyúrós alkat vagyok, így az AS szûkösebb. Kesztyûn meg a chd lett lespórólva. <#dumcsi>

Az össz DPS meg össz DPS. Nem lesz attól a karakteresebb gyilkológép a karid ha 10 csapásból sebzel annyit, mint más hétbõl, de azt ugyanannyi idõ alatt. Persze akadnak prioritások. A crit (CM-WW fagyis) wizardnál talán a chc-as a magasabb jelentõségû, a barbinál a chc a fix, ami jöhet, a többi rugalmas.
Az alap sebzés növekmény meg minden sebzésnövelõ százalékra beleszámolódik (critical csapás, támadási sebesség, main stat bónusz).
SLICK
😄DD

Lehet magasabb statos + damage-es gyûrûk, amuletek adnak esetleg 3-8k közötti + dmg-et vagy mégtöbbet az alap sebzésedhez. De vedd figyelembe a 3 másik érték hiányát. Kapásból 10% cc hiánya , nem enged annyi crit sebzést bevinni, tehát kis alap dm-gel fogsz ütni ami valljukb be nagyon gyenge. Innen ered a crit dmg hiánya is, ha kevés a crit dmg nem is fog nagy %-ban sebzõdni az ellenfél. Az attack speed hiánya meg ugye lassúságot eredményez, addig 2-3 ütés közt le is szednek mint a lovat.
Ez a 3 számodra túlértékelt túlárazott szar érték, kicsit utánagondolva mégsem olyan szar igaz?. Mivel az alap dmg-et bõven megsokszorozzák, lényegesen hatásosabbá téve az öldöklést.

Ez a trifeca dolog azon kívül, hogy rohadt rondán hangzik elég hülyeség az esetek többségében. Sose volt treifekáliám, sõt még as-chc-chd kombós ringem, vagy amulettem sem. Egyszerûen túlárazott túlértékelt sz@r a 99,99%-uk. A háromból kettõ, +dagage és main statos darabok azonos áron nagyságrendekkel jobbak, vagy épp kaphatóak egyáltalán jobbak értelmes áron. Meg eshetnek is.
Szerintem a dropról alkotott véleményedet bármikor meg tudjuk mosolyogni. Ez urban legend. Ennél még az is hihetõbbm hogy vannak "mázlis szerverek" (IP), ahol van legend-set drop és van a többi. Meg az is jó elmélet, hogy ha sokat kihagysz, akkr mikor benézel, akkor hirtelen esik ár legend/set, hogy visszacsábulj. Vannak jó kis elméletek, de többnyire az van, hogy ha többet ölsz, több lesz a jó drop és a legendary, és set item is. Arányaiban lehet ugyanaz, de számban több.

Ha AH-ból cuccolsz, akkor jobb itemet szerzel, mint ami van és azt veszel, ami épp kell. Ha esik jó, akkor használod/lecseréled, ha nem, akkor nem használod a saját dropot. Mindig is errõl szól ez a cuccolós rész. Mivel neked egyszerre egy item kell az adot slotra, így a következõ hasonló item megy AH-ba vagy vendornak. Akkor is, ha jó ugyan, de nem az adott karakternek (több kaszttal ezt odébbgörgeted, de csak halogatás. A következõ drop már bukta lesz). Ez megtalálja (jobb esetben) a saját "fogysztóit", így mindenki jól jár. Minnél jobbak az itemjeid, annál ritkább a még jobb roll. Persze, hogy ez egyrészt neked igen kis eséllyel esik, másrészt az AH-ban is drága. Ami jó és ritka, az drága. Ez van, nem jut mindenkinek. Ha kiszeded az AH-t a játékból, akkor a nyakadon marad egy rakat olyan item amit nem tudsz használni. Lehet szélsõséges eset is. Eshet mondjuk gyûrûbõl 10 jó, míg másból gyengék a dropok. Ha nincs AH, akkor ezt megsz*ptad, ha AH-zol, akkor eladod a felesleget és veszel mást. Mondjuk olyantól akinek már a harmadik szép színes armor esett amire mindig is vágytál.

Az AH-zás nem függõség, hanem lehetõség. HA kihagyod, akkor a kényszerbõl beszûkülnek a játékban a lehetõségeid. Lassabb vagy, sérülékenyebb, vagy egyszerûen csak nem tudsz összerakni egy hobbi buildet, mert nem esik hozzá item. Van aki csak játszani akar és minnél szórakoztatóbban eltölteni az idejét. A magatalálós karakter az enyhén szado-mazo dolog. Vagy simán fetish party? Sok -sok kötéllel és lánccal? <#zavart1>
Hat erosen elterelodott a tema a valos problemarol az en karakterjeim kielemzesebe, de nem lehet az hogy nem latod a fatol az erdot? Nekem 5 karim van 60on es mindegyikel tudok menni legalabb mp1-en. Mi a blizzard alapszabalya a droppnal? Minden esik, kiveve ami az adott karinak kell. Adodik, hogy rotaba jatszok a karakterekkel, mert mindegy mi esik, valamelyiknek jo lesz. Nos? Jo ideig linkelgettem is a leg droppokat csak amikor Lammernek beszoltak erte akkor kinomban nem tudtam hogy sirjak vagy nevessek, de abbahagytam es azota nem linkelek semmit.
Amikor a dropprol alkotott velemenyem kozoltem, korbe lettem rohogve,(pl kari megalkotasakor a sehol nem dokumentalt extra mazlifaktor) most meg azert vagyok ciki mert valahogy megis mukodik amit gondolok?
Tudod mi a baj a te droppoddal meg a tobbi AHzo jatekoseval? Biztos olvastad csak nem gondoltad vegig: abban a pilanatban amikor egy slotra AHbol veszel egy jobb itemet te megkerulod a gearelodesi gorbet es atgrod a fokozatokat, egybol i63 es lehetoleg mindjart trifecta/200+ mainstat stb. Szerinted mennyi az esely hogy droppbol ennel jobb jon neked? Nagyon kicsi. Ergo te magaddal tolsz ki mert utana a kovi upgrade is AHbol fog jonni, fasza kis fuggoseg ez.
Az en droppomal meg az a baj hogy jobb is lehetne csak az meg egy masik jatek lenne.
Lehet nem brutális, de használható és set-legend itemek tömkelege van nálad. Ilynek nagyon ritkán potyognak. Mondjuk nekem is esett 2 jobb nata ring, ami nem 1-2 millát ér és voltak hasznos dropjaim, de azok vagy nem voltak normálisan illeszthetõek a karaktereim arculatához. Vagy szimplán harmatgyengék voltak (a tiéédhez képest is). Ilyen színes brigádot mint amid van nem nagyon dobtam volna össze. Wh egy esett, az is minimum közeli jellemzõkkel. Ezt fájlalom is nagyon 😊
Strongarmból 1,5-2,5% stunnal és 150-160 alapsatttal viszont felszerelhetnék egy egész orgyilkosklánt...
LocalPatriot
Velem kib@sztak?
Miért? fizettem 15k-t a játékért, és 20k-ért vettem goldot annó. Tehát 35k-ért kaptam 500 óra élményt, mert én élveztem!
Azért játszottam vele, mert tetszett. És most köv fizunál, meg ujtalják a pénzt a cuccaimért, és megsúgom, korrekt értéket kapok érte. Tehát velem nem b@sztak ki.

Azt meg ne meséld nekem, hogy minden cucc esett, mert nem hiszem el, hogy ennyire változatosan, pont amik kellenek azok essenek. Nekem 500 óra után egy IK se esett pl. Nem érdekel, hogy mennyi idõd van benne, kamu!
A vicces az hogy veled ugyanugy kibasztak, csak te meg orulsz is neki. Ha en AHznek nem ilyen szarokat vennek...
Carlos
ok. 😊
Még csak 30-at gyûröm. 😊
De eddig jó loot nem esett. egy 40 milliós lacuni volt amit eladtam. a többi ilyen 1-2 milliós "vacak".

Þór vígi þessi rúnar

LocalPatriot
AH itemek, ezen nem kell filózni...

Igen abbahagytam, de néha visszanézek. Kettõnk között az a kül. hogy én nem sírok állandóan, és rohadtul zavaró sztem, hogy itt bõgsz, és írod hogy megint kib@xtak veled. Ki kiváncsi erre? Ha állandóan sírsz, minek játszol vele? Ez a másik, állandóan kritizálod, de azért játszol vele... vmi gáz van veled komolyan.
Baratom 😊, engedd meg hogy igy szolitsalak ezuttal, kezet ra, hogy amikor a te barbarod meguti a p85ot(plusz meg ket masik kari is p20 ill p30) oszedugjuk a fejunket es megnezzuk neked mi esett kozben es milyen. Es akkor majd oszinten elmondod te hogy erzed magad a loot-al kapcsolatban. Oszinten.
Amikor utoljara neztem valahol 1700 oranal jartam, de azota kicsit megcsappant a lendulet. Velem szemben altalaban olyan jatekosok vedik a blizzard munder becsuletet, akiknek 2-300 orajuk van a jatekban.
A barbimrol annyit kell tudjal meg, hogy 160+ oraja volt pre-nerf infernorol, nezd igy a szamokat.
Te most komolyan jonak talalod azokat az itemeket amiket felsoroltal? Mindket zuni gyuru harmatgyenge, haveromnak esett jo zuni pox, 500 millaert vittek is azon melegeben. Szemre persze ez is zuni meg zold meg legendas csak ize.
Szamoljunk 1.128.178 killbol van az a ketmareknyi hasznalhato cucc, igy nezve is jo a dropp?
Carlos
Ezzel sajna egyetértek.
Sántít nekem is egy kicsit a földrõl felszedett minden gear.
Az ok, hogy a nagyja.
De ha tényleg ez mind loot, akkor ne panaszkodj a loot-ra.
Ha AH akkor ne panaszkodj az AH-ra.
Szerintem valami itt nem klappol.

Þór vígi þessi rúnar

Általánosságban az idõd és killszám alapján nem kiemelkedõ a felszerelés (barbit néztem addig). Már ha AH-zol is, azaz onnan is veszel itemet. Magatalálósként ez és a többi karaktered Impossibru überbrutál mák kategóriák. Két pox, zuni armor, tal rasha armor, 3 (vagy 4?) wH öv, immo öv, kesztyû, armor és sisak, mara amu wt skillel, vile ward meg még pár apróság. Ha ez magatalálós karakter mind, te meg szar dropra panaszkodsz, akkor nem leszel sose elégedett az életben. Már ha máshol is ilyenek az igényeid. <#taps>
Ok, tehat te, aki meguntad a jatekot, elmesz es tojsz az egeszre te elmondod nekem, hogy en, aki meg mindig jatszok mit ne csinaljak? Szerintem ne akarjal senkinek se adni a szajaba semmilyen velemenyt, az hogy te mit hiszel az a te dolgod, masoknak vannak erveik. Ha nem akarod olvasni amit irok, arra ott a regi jo modszer, nyomogasd a piros minusz jelecsket a nevem melett, de az meg jobb lenne ha inkabb a forumot hanyagolnad, mivel te mar nem jatszol.
Az elsõ karakterrel végigrunoltam hell végéig, épp meglett a 60 és mentem tovább. A következõ karakterrel ugyanez már harmadannyi idõ alatt meglett. Az eredmény ugyanaz. Végigérsz, megvan a 60, aztán elkezdhetsz agyalni hogy maradj életben infernon. Addig nem kell sokat trükközni. Felhúzás közben 1-2 set, vagy legendary esett a régi szar drop mellett is. Elég ennyi. Mf szint, kill mennyiség és idõ arányában ez istencsászár sûrûség volt, azóta meg csak jobb.
LocalPatriot
Nekem is egyébként van pár dolog, ami nem tetszik, de most mit tudok csinálni?
Te viszont amit ezen a fórumon mûvelsz már tényleg vicc. Állandóan ez és ez, linkelsz pár infót, már megint elkúrnak valamit, pénzéhes blizz, most ps4, jajj de jó offline rendszer stb.
Leírom: sztem senkit se érdekel már a véleményed. Ne írkálj ide állandóan, hogy milyen szar az egész, stb. El kell menni. Ne erõltesd.
ide azok írnak akik játszanak, és élvezik. Mert vannak. Sose hittem volna, hogy visszasírom Lammer örök legendary linkelgetéseit. Akármikor jövök ide, mindig sírsz, hogy szar a game. nem ezt akarom itt olvasni, érted? És sztem nem vagyok ezzel egyedül.
A vicces csak az, hogy en ezt mar korabban leirtam, nekem azert van olyan amilyen gearem, mert en hasznalhatosag alapjan neztem, nem a godly-roll-van-akkor-jo-ha-nem-akkor-kuka elven. Meg is kaptam erte micromanustol hogy zsenge a karim 😊
Nem mondtam ellent magamnak tudtommal, szoval ha te megis ugy erzed azt is rakd ide akkor, hogy hol/miben.
Egyszerusitve a helyzet a kovetkezo: a dropp random, az AH holtbiztos, ha azt akarna a blizz hogy a jatekosok a jatekot jatszak ne az AHt akkor ugyanazzal a gyakorisaggal kellene elokeruljenek a droppbol is ugyanazok a godly rollok mint ahogy az AHban megjelennek, de ez ugye nonszensz.
Mit mondtam en? A ps4en nem lesz AH ott nem fogjak mesterseges manipulalni emiatt a droppot. Ennyi.
Infernóig bemelegítés megy csak. Garantált drop csak a "first kill-nél" van a bossoknál. Azt meg ellövöd normálon. Ez mindig is így volt. Az infernon kezdõdhet a komoly játék és a loot vadászat. Alacsonyabb szinten (fõként ha magad runolsz), akkor az mf, vagy sebzés két választási lehetõség, de ritkán jön össze együtt. Infernótól már jönnek a dropnövelõ módszerek. Ezek egy része garantált, más része a fejlõdést ösztönzi. Elõbbire példa az NV, ami egyrészt masszív gf/mf többlet, másrészt 5 nv-n garantált rare drop, boss ellen meg nagymennyiségû drop. A run/fejlõdés ösztönzõ meg a paragon level. Nekem 5 nv felett már 2-3 sárga esik átlagban. Über dobott már 6 sárgát is, elit pakknál se ritka a 4-5 rare. A manól nagyon aktívak ebben.

Droppal mókázni nem akkor kell amikor még ötösével ugrod a szinteket. Nem arra van.
LocalPatriot
Azért adom el, mert meguntam. Mindig ugyan azok a helyszínek stb. Változatosságra vágytam. És mint régi nagyon nagy l2 fun, TERA most nagyon bejön.
Carlos
Aha. tehát mindegyik használható valamire.
Ergó akkor most átrakom a dolgokat: Az AH használható Valamire! A drop jó Valamire! Ahhoz, hogy jó droppod legyen Godlike drop kéne. Tehát egy picit ellentmondtál magadnak.
A loothoz mák kell. Tény.

/no offense

Þór vígi þessi rúnar

Acidlich
Mint minden ebben a jatekban, ez is mak kerdese😄

Ugyanmar.
Mindegyik HF ring hasznalhato, mert az alapkovetelmeny xp bonusz az ott van rajta. Neked godly roll kellene, az egeszen mas mint a hasznalhato.
Carlos
Jó a craftolás?
Háááát. 5 hellfire ringbõl 0 volt ami használható. Olyan 35-40 amulettbõl 0 volt ami javított volna a karakteremen (trifecta nuku offkorsz).

Þór vígi þessi rúnar

Bocsika, de honnan ismerlek en teged? Vagy forditva. Ajanlom neked hogy nezz utana a troll szo definiciojanak es annak fenyeben olvasd el megegyszer amit irtal, lassuk mi sul ki belole.
A tobbiek legalabb ervelnek velem/ellenem de te...
Gondold megegyszer vegig, es az osszkepet nezd. A dropp jo? hogy van az, hogy nromal utan elapad a rare dropp, pedig a jatek egyebkent is egyel nagyobb nehezsegre kapcsol. A cuccok amik esnek altalaban 10 szintel kisebbek mint ami kell. Ez jo? Tudo, persze, HF ring es go mp10. CSakhogy ez sehol nem volt 1.04ig. Most attol lett hirtelen jo a dropp, hogy 3 ora alatt 60ra boostolnak es kikerulsz minden problemat?
Vagy neadjisten attol jo a dropp hogy a lootgeneralasert felelos algoritmus %os leosztasban szamol, fuggetlenul attol hogy a loot szurke, feher kek sarga vagy narancs? Lehet jonni a regi jo mf gear dumaval, de annak gyakorlati tapasztalat alapjan semmi koze nincs a dropphoz, aki mast ality az hazudik meg onmaganak is. Jatsz parhuzamosan egy masik jatekot nezd meg ott mit csinal ha mf geart viselsz es nezd meg itt.
A craftolas meg most lett hasznalhato, sokan egyetertenek hogy ha a jatek majusban jon ki ebben az allapotaban (1.07) akkor most egy masik tortenetet irnank. Az egeszbe csak a ps4es bejelentes rondit bele, icipicit.