Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Dodo55 #66382 SSD-re mindenképp, winyóról nagyon gáz amíg a játék indítása után töltöget, bármilyen géped lehet beáll pillanatokra az egész :S
A géppel kapcsolatban: elvileg elég, de azért azt nem árt tudnod, hogy VSync nélkül (legalábbis nekem) rángat a kép (bármilyen magas FPS van), illetve a tearing effekt is elég csúnya a scrollozó kameramozgás miatt. Tehát ha szép smoothos játékot akarsz, akkor stabil 60FPS-re törekedj.
Nekem majdnem max grafikával (smooth shadow kivételével) simán volt nyugiban 80-100, de combatban, főleg multiban le tudott esni 40-50 köré ami ugye már 60 alatt van, tehát a VSync miatt gáz. Lejjebb vettem emiatt kicsit, illetve ajánlott a windowed fullscreen mode, mert akkor a Windows Aero VSync eljárását fogja használni a játék, ami jobban elbánik a pillanatnyi framerate aláesésekkel mint a Blizz féle ami valós fullscreen-ben van.
A gépeddel kapcsolatban még annyit, hogy a procid kb. 2/3 teljesítményre képes az enyémhez képest, viszont a VGA-d erősebb az enyémnél, szintén (csak ugye pont fordítva) olyan 2/3-ra képes az enyém a tiédhez képest, tehát a fentiekkel így kalkulálj. Ja meg én csak 1680x1050-ben tolom.