• Deviome
    Üdv!

Feltettem a játékot és.... Há ez Kú**a jóóó! :DDD
    Én nem tudom mért kell ezt szidni. Teljesen Diablo feeling. Lehet hentelni mint állat. :D A WD-t néztem ki magamnak, de a Barbár az kegyetlen. Az iszonyat pusztítást csinál. :D A repkedő darabok meg cafatok. Hova kell ennél több. Gyanús, hogy egy Barbár lesz a main. :P
    Az audio űber brutál. Nagyon el van találva. Már ott elcsodálkoztam mikor bemegyünk a legelején a faluba és a a csóka pakolja a hullákat a tűzre. Iszonyat jó. Minden apró mozdulatnak hangja van.
    Az fizika is nagyon odavág. Ahogy a szörnyek átvágják magukat a barikádon. Nem ott áll és vár, hanem megy és kitör, hogy megöljön. Nagyon durva.

Viszont... Van 2 hiba féle.
    1: A damage érdekes. Én nem bírom elkerülni. Még nem is üt, de már szaladok. Ennek ellenére eltalál. A Skeleton king is mikor elkezdett teleportálni már szaladtam arrébb, de így is megütött. :S Szerintem én vagyok a béna. Vagy nem lehet kikerülni az összes támadást?
    2: Egyes csapdához nagyon közel kell menni. Hogyha nem botlasz bele soha olyanba akkor néha eltudnál szaladni mellette, mert nem mész elég közel és így nem történik semmi. Legjobban a crypta-ban lehet észrevenni. Ott vannak olyanok, hogy 2 szintes koporsó és, ha oda mész akkor kiesik az ajtaja és kicsúszik 2 csonti belőle. Csak sokszor nagyon közel kell menni, hogy kiessenek.

Jah meg nem tudom, de nekem mintha nagy lenne a hitbox vagy mi. Sokszor az egér messze van a szörnytől, de még is még az van kijelölve. Ez miatt jó párszor nem bírok elszaladni, mert mindig csinálni akar valamit. Persze lehet ez is az én bénaságom, de nekem olyan mintha túl nagy területet érzékelne a szörny környezetéből az egér.

Ennek ellenére egy rossz szavam sincs. Blizzard minőség. :) Pergős és fröcsögős. Más meg nem kell.