Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Amúgy ízlések és pofonok. Olyan mint a Monk... még mindig világtalannak érzem ebben a játékban. Nem ide való karakter. De ez is szigorúan magánvélemény.
A kinézethez még annyit, hogy ha már Set vagy Legendary item, akkor ne csak a sisak legyen már egyedi kénézetû, hanem az összes többi cucc is... IK Setnél is kiábrándító, hogy a lvl 59-es (most már lvl60-as) Warlord armor skinjét kapta. Itemek terén amúgy bõven van hova fejlõdnie még a Diablonak, mert elég gyenge dizájneri munkára vall.
hTTp://ror.hu/
Mellesleg Sunriderrel egyetértek... Kurvára nem értenek sokan a beárazáshoz mivel nincsenek tisztában a statok értékeivel.
Nyílván olcsóbban én se fogom berakni a táp cuccokat, fõleg hogy van olyan barom aki nem sajnálja rá a pénzt, még ilyen eszetlen árak mellett sem.
Mondjuk aki talál táp cuccot leszarja, hogy ki viszi el. Lehet az akár cheater, botos, meg craftolásból meggazdagodott streames Kongor meg társai is... Csak ugye nekünk mezei gamereknek esélyünk sincs kicsit jobban feltápolódni. Én sose hajtottam azért, hogy nekem Lacunim meg Witching Hourom legyen. De más jó cuccokat se tudsz megvenni, mert úgy fel van árazva, hogy azért meg nem adnék ki több tízmilliókat.
Félreértés ne essék, nem azzal van a baj, hogy drága valami (mint az életben is ugye), hanem az irrealitás. Nincs optimális ára szinte semminek, mert látja a barom, hogy "ó ez csak kicsivel erõsebb mint az enyém, kirakom 2 millióval olcsóbban", de már eleve több száz milliónál kezdõdik... Fegyvereket szinte nem is lehet venni, pedig egy kis upgrade nem ártana nekem sem...
De ott van a múltkori eset a Mempo helmmel ami esett nekem. CC nem volt rajta egyedül, minden más stat táp volt + socket. 7 millióért tudtam eladni. Ezért is sápadtam el, hogy nem ér legalább 50-100 millát. Akkor a cc statosat se árulják milliárdért. Mondjuk hidegen hagy, mert Mempot a büdös életbe fel nem tennék a karaktereimre, mivel nem szeretem ha a karakterem idióta bohócnak van felöltözve, hiába lenne tõle 300-400k + dmg-e...
Személy szerint ezért bízok az új craftolható cuccokban, mert így kicsit olcsóbban hozzájuthatok egy normális itemhez amit hordhatok.
Streamen is idegesítõ látvany, ha mindenki kopp ugyanúgy néz ki egy partyban (Mempo, Witching Hour, Lacuni, Vile ward, Inna nadrág, stb...)
Bocs a szófosásért de kikívánkozott
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Parasite Eve 2, best game EVER!
A 300 millios arakat meg a ritkasaguk alakitja ki😊
Most volt 1-2 jó lootom, van is 70millió goldom, de hát ezzel kitörölhetem a seggem. Minden 300 millió felett kezdõdik szinte... És valahol ezeket az árakat is igazságtalannak érzem.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Megpróbáltam az ázsiai szervert ott el kellet fogadnom dolgogat és utána már mûködöt
Segítséget kérek.
Tegnap még simán játszottam, ma meg nem enged belépni
There was an error downloading agreements error 14404
hibaüzenettel, kiváncsiságból megnéztem az americai serverre beenged de az europaira nem semmilyen programot nem telepítettem a gépemre tegnap óta. Ha valaki tud valamit segítsen nekem
köszönöm...
De a fõoldalon akkor jó.
Köszi szépen!
Pony level (spectrum) -> fields of misery random elite (radiant star plan) -> keywarden (skorn) -> a 3 über mindegyike dobott organt, és ebbõl lett a két hellfire.
Bár mindig így menne 😊
Get a life!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Get a life!
Get a life!
Congratulations on your successful auction in Diablo III!
Item name Echoing Fury
Time of transaction 24 January 2013 07:30 PM GMT
Sale price €8.00
Transaction fee €1.00
Transfer fee €1.05
Applicable taxes €0.00
Your proceeds €5.95
Get a life!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Nyugodj meg holnapra ott lesz az egyenlegeden a pénzed vagy a kardod.
De en nem ertem minek 2 lvl30-as spectrum? ott tartasz? (valaki jol lehuzott teged 4 milkaval)
A helyet hogy fel mondatokat irnal, fejtsd ki mit csinaltal. Akkor talan tudunk is segiteni.
Mert ez nem egy "grat blizzard" dolog, hanem egy nagy USER ERROR amit csinalsz. Legalabbis ez latszik nekunk.