• Psychedelic #66097
    Mivel kb. ősszel játszottam utoljára, ezért hidd el, nem nekem készíti a blizzard a diablo 3-at, a semmit érő lootot, az essenceket, a craftot stb, már azelött se játszottam, hogy ezek bekerültek, szóval el vagy tévedve velem kapcsolatban, egyedül a fórumot olvasom, azt is leginkább azért mert mostanában sokan tolnak HC-t, és ez még érdekes, hogy mire jutnak az emberek.
    És nem, nem ezt hívják sírásnak amit én csinálok, ennek sok nevet lehet adni, trollkodás, flamelés, beszólogatás, kinek mi tetszik, de ez nem sírás. A sírás az, amikor folyamatosan panaszkodsz egy dologra, amin semmi nem fog változtatni, főleg az nem hogy 100x leírod ugyanazt, vagyis amit te csinálsz.
    De valóban ha még ezt se tudtad felfogni, kár hozzád szólni is, túl egyszerű gyerek vagy te.
    Nem álltam ki a blizzard melett, senki nem mondta hogy tökjó szolgáltatást nyújtanak, vagy hogy tökjó lenne a játékuk, én csak a miért nincs offline mode, neten nem lehet valód idejű játékot játszani, meg amúgy is minden szar dologra írtam, először nem is sokat, és nem is bántót, de egyszerre rageltél, sügéreztél, és lengetted a szegénységi bizonyítványt. És rólam aztán nem huztak le pénzt, amig játszottam a játék árának többszöröse jött vissza RMAH-bol. De nem azért irogatok, hogy a blizzardot védjem, hanem hogy téged támadjalak.
    Persze te értelmes dolgokat írsz, amikor olyan dolgokat hozol fel példának az offline mode mellé, aminek semmi köze hozzá, lásd AH, botok, csalók. És nem érted azóta se, hogy csak mert neten vagy, nem kötelező AH-t használnod, nem kötelező partyzni, igy nem fognak zavarni a csalók meg a botok. De nem, te minden hülyeséget megragadsz ha van köze ha nincs köze az offline síráshoz, csak hogy bizonyítsd, márpedig szar ez. Kár hogy ezzel nem ezt éred el.
    Nem kéne mindig kisregényt írnom, 3 mondatban is tudnék neked választ adni, de még igy kifejtve se vagy képes felfogni, mi lenne ha csak rövid választ kapnál. Bár tudjuk mi lenne, támadásba lendülnél pont mint az elején, amikor egy ártatlan régen a net is szar volt, mégis élveztük commentet kaptál, már jött a sügérezes meg ragelés.
    Remélem valóban nem olvastad el, én azért csak válaszoltam, szeretem ha enyém az utolsó szó, viszont ha most válaszolsz, legalább jól segget csinálsz a szádból. De hajrá, játszd továbbra is, azt a játékot, amit ennyire utálsz, és ami neked ennyire szar, csak aztán a falnak kiabált a gondod bajod, ne másoknak.