Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
cleric #66095 Én sokat kaptam, sok barátom lett a játékon keresztül. Folyamatosan játszok a megjelenés óta, nekem nagyon bejött a társaság. Cimbikkel 2 napot töltöttünk Budapesten, finn házaspár, német, ukrán, holland, belga srácok, és remekül szórakoztunk. Mindegyiküket úgy ismertem meg, hogy publicban szimpatikus volt a játékuk. Vannak persze elmaradozók, de aztán van aki visszajön és onnan folytatjuk, ahol abbahagytuk. Mindig open game-ben vagyok, (hc-n is), és sokszor van, hogy belépnek ismerősök és látják, hogy szintezünk 60-ra és bent maradnak segíteni, és itt 100-as, 93-as karakterekről beszélek, akinek így 0 az exp. Megnézik a low level cimbi profilját, és ha van odaillő item, feljavítják a geart kérés nélkül, anékül, hogy bármit elfogadnának. De én is mindig írok generálba, ha szintezünk, aki ott tart, jöjjön (nekünk is jobb az exp). Csomó acsit együtt csináltunk meg, a talált tárgyakat mindenki belinkeli, egy wizard egy a parti során talált 500m értékű skornt dobott a barbárnak, mert nem fog egy batár nagy fejszével rohangálni :) Szokás az is, hogy a class specifikus itemeket unid adjuk oda egymásnak, mert így izgalmasabb. Nem is tudom hány első hellfire ringben segítettünk már. Sok kezdő 60-as geart is adtunk már össze közösen. Millió goldok vándoroltak ide-oda, infernal staff-ra, archon receptre, akinek épp nem volt, valaki mindig kisegítette (annó 300k hiányzott nekem a staffhoz, egy cimbi ideadta, aztán el is tűnt, majd hónapok múlva előkerült, rögtön vissza is adtam neki, meglepődött, hogy még emlékszem :). Az első manticore-om is ajándék volt (2 radiant star emerald-al!), tudják hogy nem ah-zom, más partiból is belinkelték, ha találtak valamit. Sokat játszottam, de sose volt unalmas. Hc-ra is adtak kölcsön level req-s cuccokat, mert tudják hogy aggódós vagyok és megnyugtat az overgear :)
Én örülök az online-nak, pont ezek miatt. Ehhez képest az a néhány technikai probléma elenyésző, komolyan.