Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Psychedelic #66084 Sajnálom az olyan embert, akinek problémát okoz egy szerver karbantartás. Gondolom olyankor vered a fejed a falba, hogy már megint nem tudok játszani mert függünk a nettől, és még véletlenül se a játéktól függesz és ezért okoz láthatóan fizikai fájdalmat az hogy valami keresztülhúzza a számításaidat, és a mocsok kötelező online kapcsolat miatt, te nem tudsz függeni a játékon.
Nem tudom milyen d2-vel játszottál te, de voltak patchek, voltak csalók, voltak botosok, és voltak feltört accok is sőt még ladder reset is, gondolom mi lenne itt, ha az emberek karaktere átkerülne egy leszarom helyre, és újat kéne húznia ha másokkal is akarna játszani. Authenticator valóban nem volt, de ez most se kötelező, szived joga hogy használod e. Persze volt normális dobás, majd mutass egy olyan embert aki trade nélkül összetudott hozni csak a saját farmolásából egy top geart, top runákat stb, átlagos geart persze össze lehetett, de azt most is össze lehet ah nélkül is, nem egy ember tolja így. Persze, ha nem mész netre minek törjenek fel, értéktelen az accod, mert a single player már d2-ben is értéktelen volt, miután 3 percig tartott összecsalni a top geart a szintet, vagy feltámasztani a halott HC karit, senki nem vette komolyan azt aki singleben tolta. És egy olyan embert nem ismertem, aki battle netet otthagyta volna, mert lag van, és elment volna single playerezni, mert multiban ezerszer nagyobb volt az élmény még úgy is ha szoptál a net miatt, mint amilyen singleben lett volna. Tény, ennek a diablo 3-nak közel sincs olyan hangulata battle neten tolva, mint a 2-nek volt, köszönhetően annak, hogy blizzard szart az egészre, és új embereket csak úgy tudsz megismerni, ha public random hozzádvágja öket, illetve ha fórumokon barátkozol.
Bár amilyen a mai gamer társadalom, jobb is hogy nem tudja megismeri öket az ember, rohadt nagy élmény lenne a sok macskajancsi sírását olvasni egész nap hun-1 csatin, meg nézni ahogy egymást köpködik az emberek.
De érdekes módon, engem még soha nem törtek fel egy játékban sem, lehet erre jó módszer ha nem idióta az ember, és alapvető dolgokat megtesz a saját biztonsága érdekében. Ha az autódat, lakásodat be tudod zárni, hogy ne törjenek be, lopják el olyan könnyen, miért okoz fizikai fájdalmat valakinek tenni azért hogy valami védelmet kapjon az account.
100 éve elmehettél volna otthonról, úgy hogy nem zárod be az ajtót, nem raboltak volna ki, ma már nem teheted meg, 20 éve nem lopták ki a szemedet a neten, ma már megteszik, ilyen világban élünk. (sok a köcsög, rossz emberek vannak, a rosszakat el kell itélni megmondta már a Gino is)
Bár lehet te hisztizel amiatt is, hogy be kell zárnod az ajtót, régen nem volt ennyi betörés, és csak azért se zárod be, hogy jól betörjenek, aztán szidhasd a rendszert.
Itt te vagy az aki képtelen gondolkodni, meséld el nekem, pontosan mi is volt az amivel sírtam, világosíts fel engem, tudatlan sügért. De ha olyan tudatlan sügér vagy, hogy még azt se tudod mit jelent egy fórumon a sírás, akkor inkább maradj csendben, te kis sírós függünk a nettől mókamiki. Te nem a nettől függsz, hanem a játéktól, és ha lenne single player, de egy nap 5 percig nem tudnál játszani mert áramszünet van, akkor azért menne a sírás.
Vedd meg console-ra a diablo 3-at, ott nem lesz kötelező az online, nem lesz AH, a drop is jobb lesz, még el se fogják lopni töled, aztán nem kell többé sírdogálnod.