Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
mar leirtam a receptet anno is, mindig maxon tartom az MFet, ahogy lepem a paragon szinteket, ugy veszem vissza nem MF-es jobb cumokra... HC-t mar csak pubban tolom, a b**i lag/disc para miatt... pont kapora jon, mert pub/multiban plusz meg vedenek is, ugye :)
Ma volt egy olyan elmenyem, hogy beugrottam fieldsre kek bika pakk melle, tars kezdemenyezte... latom csak nem jonnek a deneverek belolem xD mondom ok, ennyi... nezem, kompletten elszallt a halozat, isp szinten... release-renew, modem ujraindit, tok ideg voltam... 10 perc, helyreallt a netem... megusztam, de halvany lila gozom sincs, ez hogy sikerult, regenem f*s, nem tudom :D talan annyi lehetett, hogy jatszopajtas elhuzta egy picit a bikakat, passz :)
btw, ma toltam ket hosszu sessiont (regen 30 napbol 30 napot toltam, most mar olyan max 20, nagyon max :D), 1-et delelott ott esett 4 zold (ugye 2 inna kb 3 percen belul), meg keso delutantol mostanaing, 1 zold+par brim+tasker :) mp2on szoktam menni es minden 3 sessionbol, kb. 2 lego esik szepen :) aztan lehet ez is abba fog maradni, nem baj :)