Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WW barbom van. Egyedül mp6ig próbáltam az még sima, valszeg mp7 is menne.
DH haverral mp9 is lazán lemegy (10-en sajnos enragelnek), de mp7-9-re csak magas dps-û társakat tudok vállalni.
vegyetek fel Clio#2115, aztán majd megyünk 😊
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Hol tudnák csak simán venni biztonságosan paypallal egy cd kulcsot?
Valaki tudna segíteni légyszi? Köszönöm!
szóljon, aki majd bejönne überezni mp5-6-7-en
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a végén csak egy maradhat 😄
Hc Monkom
<#wave>#wave>
Engem megzavart, hogy cserelgetve ket fegyvert helyet mainhand slotrol offhandre ugymond "beragadhat" a magasabbik ias ertek, es hirtelen valami rejtett mechanizmusra kezdtem gyanakodni, nem lenne mindegy ha teszem azt az EF bonus sebessege csak offhanden ervenyesulne, valami ilyesmi volt a gondom
Egyébként mekkora vicc már hogy monknak mp0hoz bõven elég 13k hp 😄
hTTp://ror.hu/
Parasite Eve 2, best game EVER!
Bár az igaz, hogy nem kevés aranyba került.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Þór vígi þessi rúnar