Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tud segíteni? 😞
gandrus
Ezek után már nagyon érdekelne, hogy mi volt rajta? 😊)

gandrus
Socket ugyan nincs rajta, de a meglehetõsen magas strenght, a vit, a fire- és all res. meg a majdnem max. magic find miatt barbárnak jó lehet ez a gatya. Olcsón eladó.

Felvettelek én is!

Carlos
ment

Þór vígi þessi rúnar

Ha már így szóba került hétköznap esténként, vagy hétvégén szívesen vállalok überben segítségnyújtást 😊
WW barbom van. Egyedül mp6ig próbáltam az még sima, valszeg mp7 is menne.
DH haverral mp9 is lazán lemegy (10-en sajnos enragelnek), de mp7-9-re csak magas dps-û társakat tudok vállalni.

pandemonium
Tudja valaki, hogy a Pukkka által említett táblázatot merrefelé találom a neten?

clio1616v
bocs nem olvastam, belemerültem a farmba

vegyetek fel Clio#2115, aztán majd megyünk 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

CalebJoe
poénból felraktam 600k-ért erre el is kelt vagy 2perc múlva
LocalPatriot
De nekem csak 8 fele lenne jó. Ha lesz még akkor pt, mennék.
Köszi elõre is!
LocalPatriot
Én is mennék! Ha kell fizetek is😊
Hullanak a gagyi legendasok...(wormwood)
gandrus
Hahaha. 😛

(Bocs 😉

Sziasztok! Megszeretném venni a játékot kb 53-54$-ért de csak a CD kulcs kellene, és már 3 oldalt is próbáltam de mind ilyen személyis igazolós baromságot kérnek a pénz elküldése után, hogy küldj egy képet stb...
Hol tudnák csak simán venni biztonságosan paypallal egy cd kulcsot?
Valaki tudna segíteni légyszi? Köszönöm!
Carlos
Mikor megyünk?

Þór vígi þessi rúnar

Hc monkom elso legendas droppja infernon(csak eros idegzetueknek)ime<#eljen>
gandrus
100-150 ezer kb., de nem néztem most AH-ban.

Nem sok, ez enchantressnek mf fegyo es abbol is egy kevesbe jol sikerult roll. 45% a max.
CalebJoe
mennyibe lehetne ezt eladni?

gandrus
Nekem ez az überre túl magas szint szerintem. Kulcsot gyûjteni mp4-5-ön szoktam, az még ok, de überre már kicsit sok nekem. Überbossokból MP2-3 volt még teljesíthetõ egyedül. Amúgy mp5, 467mf és megint nincs kulcs, vicces.

Én is!

Carlos
én mennék.

Þór vígi þessi rúnar

clio1616v
14 IMre való kulcsot szedtem össze minden második runban potyog és mp4 alatt farmolok

szóljon, aki majd bejönne überezni mp5-6-7-en

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

gandrus
Nekem már kb. 15-bõl nulla...

Carlos
act 3, 3-ból 0, mp7-en... Énis nyûgös vagyok. 😊

Þór vígi þessi rúnar

gandrus
Mi van mostanában, hogy sose esik kulcs? Korábban elég gyakran szokott esni, mostanában meg egyszer se esett se act1, se act3-ban.

Vanishing dye. Az a suket pajzs pl az kurvara nem resze a monk lore-nak, de ha ilyen elcseszettul csinaltak meg ezt a jatekot....
clio1616v
elkezdtem ölni a mobokat a rakis tp elõtt és sima mobokból egymás után 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
tegnap én is monkoztam

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Carlos
nem fogják berakni, exploitolható.

Þór vígi þessi rúnar

clio1616v
lehet írok a Blizzárdnak, hogy tegyenek be hardcoreba egy olyan opciót, hogy HC PVPnél egy face to face aréna és ott, aki nyer az a vesztes cuccait és aranyát megkapja

a végén csak egy maradhat 😄

LocalPatriot
Üdv. Kedvem lett barbarral játszani. Milyen statokra erdemes gyurni? Két egykezes fegyveren milyen statok legyenek? Meg egy jó farmra való build is kellene. Köszönöm elõre is
Carlos
énis azt néztem. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Fabio Capello
Nincs túlöltöztetve :3

Najo feladom, nem tudok kepet linkelni...
Hc Monkom
Basszus , a lenyeg lemaradt:

<#wave>
Szuper, allitloag a blizzard megjavitotta az eltuno feltuno tuzkopo madarakat stonefortba, hc monkom erdekes modon megis talakozik veluk folyamatosan, nagyon fincsi...
#62823 2ik reszeben irtam:
Engem megzavart, hogy cserelgetve ket fegyvert helyet mainhand slotrol offhandre ugymond "beragadhat" a magasabbik ias ertek, es hirtelen valami rejtett mechanizmusra kezdtem gyanakodni, nem lenne mindegy ha teszem azt az EF bonus sebessege csak offhanden ervenyesulne, valami ilyesmi volt a gondom
gandrus
Ideiglenesen annyi a hellfire ring miatt, de ha az már nem kell, akkor megy vissza a helyére a Zunimassa's Pox gyûrûm, amin van vitality és jó sok all res.-t is ad.

Na nekiszaladtam a dolognak még egyszer, de nem érzékelek különbséget se spirit regenben se ghom kill timeban hiába pakolom main vagy offhandbe az EFet.

Egyébként mekkora vicc már hogy monknak mp0hoz bõven elég 13k hp 😄

[Rush]

hTTp://ror.hu/

Hol érdemes nyirbákolni, hol van most jó drop ? Diablót nyirbákolom, érdemes itt maradni vagy ajánlotok másik helyszíneket ?
Fpocok
Olcsón eladó D3 account, rajta 60as monk és 60as(23 paragon) DH, nem túl szar gearben, több infóért MSG me.

Parasite Eve 2, best game EVER!

37 k az életed ? lukasztani lehet valahogy cuccokat ? Vagy ez még késõbbi dolog ?😄
gandrus
A karakteremen levõ gloves elég jó egy Wizardnak. Nem feltétlen csak a legendary cuccok a jók. 😉

Bár az igaz, hogy nem kevés aranyba került.

az érdekelne hogy szerintetek melyik a legjobb wizard kesztyû ? Meg az hogy milyen gyûrûket tegyek rá ? tal rasha szett van rajtam, meg ston of the jordan meg oculus gyûrû. valahogy kellene növelnem az életerõmet mert az elég karcsú. Van ötletetek ?
argep.hu-n nézd meg

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Senki se tud egy oldalt se? 😞