Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #64699 Amit most irok az a sajat nezopontom, de lehet megeri vegiggondolni. Ismerem azt az erzest, amikor haladni szeretnel, kell az upgrade de valahogy nem jon. Annak idejen, 1.04 elso 2 heteben cm wizardon 16k dps-el farmoltam mp6on, es sokan kikacagtak, de a dropppok mennyisege engem igazolt. Amikor barbara valtottam es 40-60k dps-el indult a ww karrierem meg elkepzelhetetlennek tartottam, hogy megkozelitsek 150k dps-t, most meg 260k dps-el farmolok mp5-on felig oda se figyelve. Lenyeg, ne foglalkozz az AHval, vagy azzal hogy miert szar megint a dropp, csak jatsz, es akarmennyire is kozhelyes, de probald elvezni hogy jatszol.
Az AH iszonyat felgyorsitja a gearelodest, de ha mar megvan minden akkor utana mi a cel? mi mozgat meg hogy megtalald/kiessen? Ez az amiert en vegul soha nem bantam meg, hogy kihagytam az AH-t, bar neha nekem is ott figyel a kisordog, hogy tuti haladhatnek mp10en is, ha AHbol beszereznek par aprosagot, nem sokat csak 1-2ot.
A karaktereid rendben vannak, onnantol hogy legalabb mp1en tudsz veluk i63at farmolni nincs mas hatra mint hogy farmolj. Mindig mindenkinek letorom a kedvet, aki azzal a kerdessel keres meg jatekban vagy privatban hogy mit vegyen. SEMMIT Jatsz es elvezd az eltoltott idot.