Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy hozzáteszem, hogy nekem a kecvencem az egykezes fegyó+pajzs volt, amivel 110k körüli volt a sebzésem és a rend+warcry+battle order+revende+berserker kombó jött be. tényleg szinte halhatatlan voltam. nehogy azt hidd, hogy lassan öltem, mert a rend+revenge+frenzyvel tömegpusztító is volt a kari. A kék pakkokat öltem kicsit lassabban, de biztonságos volt, Mp4-5-ben is elég jól elvoltam.
sokkal biztonsagosabb nekem, mint a korbeporges 😄
most teszt gyanant 33%-os Stormshielddel tolom (talaltam), igaz a dps lecsokkent***, de csak ezt latom: blocked, blocked... a hpm nagyon keveset fogy, baro nagyon, kezdek raerezni erre a tankosabb style-ra 😊
***drasztikusan, mert a jobbik egyhanderemet betettem RMAH-ba gemestul egyutt ... meglatom mi lesz...
ezt:

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Tudod min agyaltam?
hogy kihagyom a fury generatoros balgombot hotanal... nezegettem, hogy van par targyon -fury cost hota... Le lehetne faragni a fury igenyt nullara 😊 es csak avval tamadni es felszabadulna egy slot 😊 Csak gondolom jo draga minden ilyen cucc amin meg a statok is okesak (run vegen megnezem, de mar elore "faj" a fejem) :S
pont most változtattam meg az sms védelmi telefonszámomat
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/ShadowJani-1899/hero/14063693
Elõre is köszi 😊
Még mindig az lenne a kérdésem, ha elfelejtettem a titkos kérdésre a választ, akkor mi a megoldás e-mail cím változtatásra? Ha írnék nekik levelet, akkor megadnák, vagy esélytelen?
Parasite Eve 2, best game EVER!
WW és tornado buildnél a tornadoknál DPSre a main hand számít, ez világos.
A kérdésem, hogy az off handen levõ critical hit damage az beleszámít a tornádóba is, attól függetlenül, hogy off hand?
ill. WW-nél az világos, hogy felváltva üt. Ott a fegyvereken levõ critical damage az összeadódik, mint ahogy a karakterlapon látható, vagy amikor az egyikkel üt ennyi, amikor a másikkal üt, annyi?
Mert pl. most olyan fegyóim vannak, hogy csak az egyiken van critical damage (off hand).
Ezért érdekelne, hogy a tornadoba beleszámít az off crit, ill. a wwnél is.
Kösz!
hc bohockodas vanik mp10-en!
spectral blade-diamond skin-fagyi+twister orgia FTW!!! :ÐÐÐ
par napja hirdettem azt a glovesot, amit anno biddel nyertem 125M-ert...
witch doktrinam hasznalta... (trielite+magas allres+130 int kornyeken)
119 eurorol kezdtem... es most vegre elment 89.99-ert 😊)) hugom szulinapja elott 5 nappal ez nagyon halas 😊))

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
100-200millából akarok monk geart. Remélem össze hozom 😄 még új vagyok
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
http://d3cmww.com:8080/cmww
So van ez a biztonsági kérdés, e-mail változtatásánál. Ha én azt így elfelejtettem, akkor honnan lehet megtudni?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
van 6 radiant star topazom... kellene 6 radiant star ruby, helyette 😊