Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amennyire tudom nullara soha nem tudod levinni, minimum 1 fury az ameddig leviheted, de a Hota fury igenyet megoldjak a rend tickek, ugye a battle rage into the fray runaja critre furyt tolt, megaztan a Hota utes critje is tolt, szoval onfentartova valik ha eleg magas a crit-ed, peldanak ott van a "ranged" barbar Detox, az o mp10es soloja valojaban HoTa demo, mert bar a fury generator a weapon throw, de a fury spender az a Hota volt.
Szóval akkor te most úgy HOTA-zol, hogy egykezes+pajzs? Mennyi így a sebzésed? Mi a battla tagod?
Amúgy hozzáteszem, hogy nekem a kecvencem az egykezes fegyó+pajzs volt, amivel 110k körüli volt a sebzésem és a rend+warcry+battle order+revende+berserker kombó jött be. tényleg szinte halhatatlan voltam. nehogy azt hidd, hogy lassan öltem, mert a rend+revenge+frenzyvel tömegpusztító is volt a kari. A kék pakkokat öltem kicsit lassabban, de biztonságos volt, Mp4-5-ben is elég jól elvoltam.

Lammer
ha nem monoton farmolsz, akkor hota+LS rend >>> all

sokkal biztonsagosabb nekem, mint a korbeporges 😄

most teszt gyanant 33%-os Stormshielddel tolom (talaltam), igaz a dps lecsokkent***, de csak ezt latom: blocked, blocked... a hpm nagyon keveset fogy, baro nagyon, kezdek raerezni erre a tankosabb style-ra 😊

***drasztikusan, mert a jobbik egyhanderemet betettem RMAH-ba gemestul egyutt ... meglatom mi lesz...
ezt:

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Nekem most sokkal jobban bejön a WW, s bal gombon a bash, ami furyt generálja. Rend, war cry, Battle rage, Overpower van még. Skornnal tolom, nem a 100 millással, de megteszi. IK páncél van övvel, ami szépen tolja vissza a Hp-mat. Armorom 8000, allres 700-750 körüli, mindkettõn lehetne még javítani bõven. HOTA piszok jó, de az a bajom, hogy szétszednek hamar, nem jön vissza a HP úgy, ahogy kéne. Viszon imádom az 1-1,5 milla körüli criteket, ami ráadásul sûrûn van, de a WW biztonságosabb és nem utolsó sorban látványos is.

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
1-2 napja dobtam össze ezeket a statokat elsõ (wizard) karimon. Valaki tudna egy értelmes buildet linkelni ami KÖNNYEN használható mp 1-2 farmolásra?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Lammer
<#zavart1>

Tudod min agyaltam?

hogy kihagyom a fury generatoros balgombot hotanal... nezegettem, hogy van par targyon -fury cost hota... Le lehetne faragni a fury igenyt nullara 😊 es csak avval tamadni es felszabadulna egy slot 😊 Csak gondolom jo draga minden ilyen cucc amin meg a statok is okesak (run vegen megnezem, de mar elore "faj" a fejem) :S

clio1616v
hívd fel õket +44 800 0288246 skypeon ingyenes

pont most változtattam meg az sms védelmi telefonszámomat

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Srácok szerintetek ez a karakter mennyit érhet?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/ShadowJani-1899/hero/14063693
Elõre is köszi 😊
Üdv!
Még mindig az lenne a kérdésem, ha elfelejtettem a titkos kérdésre a választ, akkor mi a megoldás e-mail cím változtatásra? Ha írnék nekik levelet, akkor megadnák, vagy esélytelen?
LocalPatriot
Vennék, 40-50 körüli, vagy nagyobb paragonos karaktert. Fõleg barbi érdekel. PM
Manitou<#idiota>
Fpocok
Eladó dio3 acc, hunter, lvl 60, paragon 26, 130k dps SSel... jó lesz másik farmolós accnak, mert rmah nem menne valószínûleg, msg me. (csak azért írtam le, hogy ne legyen félreértés.)

Parasite Eve 2, best game EVER!

horpeti
Egy butának tûnõ kérdés, csak hogy biztosra menjek:
WW és tornado buildnél a tornadoknál DPSre a main hand számít, ez világos.
A kérdésem, hogy az off handen levõ critical hit damage az beleszámít a tornádóba is, attól függetlenül, hogy off hand?

ill. WW-nél az világos, hogy felváltva üt. Ott a fegyvereken levõ critical damage az összeadódik, mint ahogy a karakterlapon látható, vagy amikor az egyikkel üt ennyi, amikor a másikkal üt, annyi?

Mert pl. most olyan fegyóim vannak, hogy csak az egyiken van critical damage (off hand).
Ezért érdekelne, hogy a tornadoba beleszámít az off crit, ill. a wwnél is.

Kösz!

Na az gratu, amugy ha olvastad az extreme hc challenge topicot amit linkeltem, ott a legmeszebb egy wizard jutott, valahol hellen dobta fel a talpat, a tobbi class nem jutott tul nightmare-en, ha jol emlekszem. CSak ugyesen 😊
Lammer
koszi 😊

hc bohockodas vanik mp10-en!

spectral blade-diamond skin-fagyi+twister orgia FTW!!! :ÐÐÐ

Gratu, akkor valami szepet vegyel neki belole 😊
Lammer
Egy pici sikerelmeny! 😊

par napja hirdettem azt a glovesot, amit anno biddel nyertem 125M-ert...

witch doktrinam hasznalta... (trielite+magas allres+130 int kornyeken)

119 eurorol kezdtem... es most vegre elment 89.99-ert 😊)) hugom szulinapja elott 5 nappal ez nagyon halas 😊))

clio1616v
diablo chat

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

denevérember
Köszi! Ezt nem tudtam az attack speed-rõl! 😊

In space no one can hear you scream.

Lacunit beírod statokhoz pedig 4% chct meg 60 dexet. Rendezed buyoutra és voala kidobja hogy 14Mért van bent a legolcsóbb. 13Mért berakod. AS fixen van rajt 8-9% az nem számít ilyenkor csak a random propertiesre keress.

denevérember
Srácok,ez mennyibe mozog most? Rákerestem és nagyából 18M körül van,viszont azoknak mind 8% atk speed van. Mennyit dob hogy ami nekem esett annak 9%? Sajnos erre nem tudok szûrni bracernél... ELõre is köszi a válaszokat!

In space no one can hear you scream.

sz4bolcs
lábujjhegyen 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Daell Drow
Ha ugyes 0 pickup radiusal siman be setal koztuk. <#idiota>
poruljartal
vagy haverod dobta oda, simán kilép utána 😄

ja..meg a goldot is szétszórtam körülötte, random kis csomagokban <#idiota>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Lammer
megvartad mig a masikat ledobta es odaraktad? 😄DD

spybot919
Köszönöm szépen a gyors választ. Maximum az hátráltathatja ,hogy hétvége van 😞

100-200millából akarok monk geart. Remélem össze hozom 😄 még új vagyok

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Systore
dude...
ezt az érzést mindennap el tudnám viselni : D

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Daell Drow
Holnap este mar szerintem ott lesz. (nekem 1 nap atfutasi ido volt mikor tetem fel)
spybot919
Sziasztok valaki már töltött fel battle.net egyenleget? Mert 1perce vásároltam paypalomról kb 400ft ért 30k van rajta. És a battle.net nem engedte valami hibára hivatkozva. (Sosem volt gondom internetes fizetéssel) Na gondolom akkor vásárolok bankkártyával fene egye a paypalt. A Fizetés elvileg sikeres volt mennyi idõ mig balance megjelenik a számlán?:S

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

megoldottam már 😊)

Winauth-t használok és segítség kellene hogyan tudok más gépen belépni vele. 40 karakter hosszú kódot kér de amikor regeltem azt nem mutatta hogy fel kellene jegyeznem.

Lammer
ez mar tenyleg extrem 😄

Meglehetosen szorakoztato olvasni, kiprobalni, az mar mas teszta:extreme purist challenge
CM/WW wizardoknak talán hasznos:

http://d3cmww.com:8080/cmww

poruljartal
majd ha el nem felejted mond má mennyiért ment el

Áááham, még 1 kérdés! Amúgy rájöttem, hogy nálam nincs ilyen telefonos bizbasz hál istennek!
So van ez a biztonsági kérdés, e-mail változtatásánál. Ha én azt így elfelejtettem, akkor honnan lehet megtudni?
sz4bolcs
Nem kell fölvenni..

Vagom, csak kozben tokre az jar a fejemben hogy a sok loszar legendary helyett eshetne egybol a brimstone, es megsporolna a helyet/idot amit tokolok vele hogy azonositsam...mighty belt, mighty weapon,es tarsai
sz4bolcs
Még nem esett, csak beírtam... hátha

Kabbe...
sz4bolcs
crites str-es mempo

sz4bolcs
kellett mondanom, nekem jött a firewalkers 😄

Ott meg nem tartok, most a lvl 61es WD bicska van soron...
sz4bolcs
Jobban örülnél egy Firewalkersnek? 😄

Lammer
van olyan elvetemult, aki cserelne velem? persze rafizetek... csak ugye nem eri meg eladni, majd abbol venni...

van 6 radiant star topazom... kellene 6 radiant star ruby, helyette 😊

TurboX
butcher kampóval nálam ugyanez van
Azert szep az, amikor ugyanaznap akarmelyik actba megyek mindig kiesik a (mindennapi) frostburn gauntlet...