• SLICK
    hát pénzt nem dobnék ki ilyen cuccokra, max goldot vennék pénzért. Mondjuk spóroltam pár száz millát néhány saját találású cuccal. De msotanában semmi használható nem esik. AH-ban csináltam még pár fincsi üzletet, pár cuccal és annyi. De a kívánt hatás még nincs meg egyik karakteremnél sem. Na jó talán a DH-nél, de ott is az MP5-ös eliteket kínlódva ölöm meg, sima mobokkal nincs baj. Így marad a MP3.
    Barbárom az akivel bármilyen szintet bevállalok, csak hát kéne nagyobb dps.
    Wizardomnak se szar cuccai vannak viszonylag, de mégis meg tudnak fingatni sűrűn MP5-n főleg a rohadt waller meg lézeres elitek.

Amúgy holnap valakinek lenne kedve egy kis Act 3-as farmhoz esetleg Act is szóba jöhet. Meg Act 1 is ha valaki kulcsozni akar. Lenyomnék pár über bosst is, mert craftolnék pár hellfire ringet.
    Systore, tugyiti veletek játszottam mostanság. Lenne kedvetek? Meg még bárki jöhetne.

Amúgy javasolnék egy olyat, hogy szervezhetnénk ilyen SG-s társas farmolást. Megbeszélnénk időpontokat kinek mikorra jó és lehet több csoport is, ha többen jelentkeznek.. Így nem kellene mindig publicban menyétkedni idegenekkel.
    Az az igazság egyedül meguntam az XP és cucc farmolást, hátha van így más is.