• Sunrider924
    Nezd, a dolog nem eppen igy feheren fekete. Ha olvastad a kommenteket, akkor ott egyszercsak megjelenik Hermani, a scammer es elmondja hogy miert buntette meg Cyberrus-t ilyen modon. Es onnantol erdekes a dolog, hogy ki hogy foglal allast az uj szituban. Hermani azt allitja, hogy Cyberrus meg a 2 masik, akiket "megbuntetett", azok valojaban teleszemetelik a hardcore trade forumot az sc/hc arany flippingel es hamis vouch/bumpokkal folyamatosan kiszoritanak minden mast. Azt is kijelenti hogy viszaadja az aranyat, ez csak egy lecke.
    Ezzel szemben Cyberrus ragaszkodik a papioron fekete feher csere elgondolashoz, de ott van a kommentek kozott is, hogy ez nem egyenes ut, a Blizz hivatalosan nem engedelyezi/tamogatja az atjarast a ketfele jatekmenet kozott. Innentol kezdve nincs torvenyes jogalapja felelossegre vonni Hermanit, es ahogy egy masik hozzaszolo irja egyszeru ajandekozasi dolog, amivel az egyik fel elegedetlen, de ehez mar a blizzardnak semmi koze. Nincs gold aramlas hc es sc kozott.
    Miert erdekes a dolog, miert gondoltam hogy mas is tnaulhat belole? Ezen a forumon tobben kiporgettek mar a paragon 100-at, es mind csomort kaptak a tet nelkuli softcore grindelestol. De a hardcore jatek nem fenekig tejfel, a lassu ott meg lassubb, foleg az elso karakternel, ahol minden nullarol indul. Semmid sincs se gold, se backup gear, se receptek, semmi. Olyan elmeny mintha most kezdened a jatekot. Miutan eljutsz 60ra meg mindig nem gyorsul fel a dolog, meg mindig ugyanaz a biztonsagosnak kiprobalt utvonalon grindelsz es remeled a droppot, ami kurva nehezen jon. Ilyenkor gondoltam en is, hogy ha lenne egy megbizhato ember, akkor en is bevaltanam az sc goldomat es nem szopodnek hc-ban.Tudom hogy akik itt forumoznak es hc-ban toljak, mar legalabb egyszer gondoltak ra vagy meg is tettek.
    Hat ezert.