Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ugyanígy, ha már elmennek onnan, ahol megölték a pakkot, a loot ott marad nekem?
Mindkettõre igent mondanék, de mostanában többször elõfordult, hogy nem így volt. Elvittek MP10 über boss runra, és nekik már megvolt az NV5, nekem meg csak 4, így keresni kellett még egy pakkot. A nagyon gázos affixekre nem mentem ki :) Nem váltottam skillt ez egészen biztos.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Jó lenne, ha
- lehetne lock-olni a geart, és/vagy
- kivennék, hogy jobb klikkre cseréljen.
Vagy van még olyan, aki cserélgeti a geart gyorsan? Annó MF gear csere ilyen volt, ez aktuális még? Mindenesetre nem percenként esik olyan cucc, ami jobb a nálam lévõnél, így ez a gyors csere nem indokolt.
WD off... arulom a gearjet...
Weapon throw barb megvett kilora ^^
mar dotaban is a str+range paros jott be a legjobban (Huskar rulez) ^^
probalok direkt TG+talalt kombobol epitkezni :)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Tehát ilyen módon persze skill, és kompetitive, hiszen a különbözõ farmolásban kell egymást legyõzni, ahol a fõ embereknél a Diablora ráfordított idõ pl. ugyanaz (napi 10-12 óra). :)
Azt hiszem túlragoztam, jó játékot! :)
Persze, kell egy skill, ami megjön sok játék után, mert már vakon is tudod, mi van, aztán nyilván van olyan ember, aki nem érzi magát a diablot, és neki nincs meg.
De ez csupán annyit jelent, hogy ugyanolyan gearben valaki jobban éli túl, van aki nem.
De ez a szint nem olyan óriási, azért nem mondhatni, hogy a Diablo olyan nehéz lenne, fõleg MOST.
Ha gearhez képest túl magasra teszed az MP levelt, akkor persze lehet extra skillek kisajtolni dolgokat, ill. úgy beállítani a dolgokat, hogy ne halj meg, de hát ez is a játék része.
Nem tartom magam húde kiemelkedõ játékosnak amiatt, mert viszonylag gyenge gearrel túlélem az mp 9-10et DH-val (ha úgy állítom be a skilleket és nem vagyok teljesen hülye), mert tudom, hogy a diablo ilyen, nem nagy szám. És ettõl még nem leszek para 100. :)
Ettõl függetlenül nem szólok le senkit aki sokat játszik, meg jól fejlõdik, sok esik. Errõl szól a játék. De fõként nem a különbözõ játékosok skill összemérésérõl szól, ilyen téren nem kompetitive (nem úgy, mint mondjuk egy Starcraft, ahol egymás eszén kell túljárni, stb.)
A hab a tortán viszont azért mégiscsak az, hogy 6 mp5 über runból 0, azaz NULLA cucc esett, illetve a kulcsfarmolás is totál csõd volt ma... :/
Why so serious?
Why so serious?
Diabloban neked mi számít teljesítménynek?
Why so serious?
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Why so serious?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Cakompak (mindennel, tökéletes állapotban) 20 ezer!
Érdeklõdni priviben.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ezzel akár többezres ismétlést is be tudsz állítani :D
A Windows lelkében triggereli az eseményeket, szóval egy programnak olyan mintha nyomkodnád.
Amúgy evvel ki tudod gamepadre is mappelni, még ha a játék nem is támogaja
Én találtam de nem tudom még használni :D
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
(remelem korrekt a szoveg :D igy kell irni? :D)
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
ami az offban van, azon besirtam majdnem... :D hogy lehet valaki ekkora maktenger??? erted, krealt! ekkora dpsel es affixekkel... milyen csillagzat alatt szuletett aki megkrealta??? :DD szerintem az a fegyo siman 2 milliard arany, also hangon :)