Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Én csak azon csodálkozom el, hogy mi alapján tudja elérni az unbuffed dps-t. Valahol tisztában vagyok vele, hogy a Barbáromon milyen cuccokat kellene még lecserélni (Ring, Amulet, jobb Stattal rendelkező helm és belt), de ezek már horror árban mozognak.
Értettem Lammer mondanivalóját is természetesen, Mp5 publicban azért kicsit keményebbek lesznek a mobok, tehát ha egyedül van nagy dps-sel akkor igen csak izzadni kell, mire túlhalad rajtuk. Főleg, hogy az említett emberkék összecsuklanak mint a colostok.
Én csak azért nem megyek MP7-8-on mert kevés a dpsem (buffolva is 151k), holott túlélem a komolyabb harcokat is, mivel rengeteg Loh-em és 6 % LS-em van. Egyedül akkor cumizok ha befalaznak és a desecrator, plagued, Arcane mobok.. ledarálnak, mivel nem bírok mozogni.
Régebben King Kongorral voltam egy Farm körben + még 2 másik nézővel. Ott is volt egy Wizard 340k dps-el. Elég táp cuccai voltak, köztük a trifectás Hellfire Ring amit craftolt. A Ringet meg tudom mutatni, ha elérhető még a profil (tegnap nem volt az, tugyiti-nek akartam megmutatni, mivel neki is elég táp Wizardja van, hogy kb mennyit dobna neki a Hellfire Ring), viszont a többi cuccát már eladta az illető, miután elérte a Paragon 100-at.