Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már vagy harmadik-negyedik napja nem tudom eladni ezt, hiába vittem lejjebb az árát, már 10 milliós bidnél tart, de senkinek nem kell, pedig ilyen statokkal ez az egyetlen ah-ban ilyen armorral per pillanat. :S
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
i love rng <#idiota>#idiota>
kellene egy ilyen polot csinaltatni... online poker meg diablo III lenne rajta, egy debil smile-al es az i love rng szoveggel xD
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
(kivancsi lennek hany embernek tunik fel, hogy bort iszol de vizet predikalsz?)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
barátok, buli, nõk, család, ami fontos?
csak úgy kérdem? egy gáma megér ennyit, 1000 órákat? Semmi off, csak kérdem. Az AH-t lesni, mi megy el?
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Azt meg nem tudom, hol ment föl a pumpám, de az aláírásom még poénnak tettem ki, elég gyakran hallották tõlem, akikkel játszottam még olyankor is, amikor ilyen 50-100 milláért tudtam volna AH-ból upgradelni és épp készültem is rá. 😄 A main hand volt az utolsó, amit meg akartam oldani ilyen nagyságrendû összegbõl, amibõl kb. egy ilyen kard kijön.
A sok szuper cucc a karimról meg itt van a zsebemben. Talán 1/4-ét, 1/5-ét tartottam meg vagy költöttem a karimra annak, ami kiesett.
Azt meg kamunak tartom, hogy AH-ban meg RMAH-ban csak a nagyon jó cuccok mennek el, én eddig kb. 3 tárgy kivételével mindent el tudtam adni paragonos peccsig visszamenõleg. Azok is valami alacsony goldfindos szirszarok voltak, és akkor inkább betörtem minthogy a gaz goldfarmerek kezére kerüljön. 😄
Amúgy pont ezt csináltam, amit írtál, amiket nem tudtam használni, eladtam, amik fölfele lógtak ki a költségvetésbõl, azokat is eladtam, és azokat a cuccokat meg meghagytam, amik sokkal többet segítenek nekem farmolásban, amint a gold, amit kapnék értük.
En nem ragom magam meg ezen, egyelore szorakoztat a farmolgatas, fejlodés baratokkal, a paragonszerzesert folytatott küzdelem (lvl40 Jippi😄), es mar megkerestem egy adag kinai arat is! Szoval meg szorakoztat a jatek, csak azt sajnalom, mire jon a kieg, mar nem fog.
Kumiho #2179
a való világban majd a fõnöknek is megmagyarázzák, hogy a szalag mellett a botjuk fut :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Azok meg akik 8-10 botot, vagy még többet futtatnak, nem albérletre gyüjtenek, hanem inkább lakásra annyi pénz jön.
A láma meg az, aki azt hiszi, hogy csak kézzel játszva lehet pénzt keresni diabloval, és hogy akik pénzt akarnak vele keresni így tolják. 😊
ennyi....
aki elhiszi, hogy ebbõl az albérletet pl. egyetemistaként ki fogja fizetni....
:-)))))
Tudom en hogy te is penzre jatszol, mar tisztaztuk korabban, de ha ekkora hatasa volt az upgradenek, hogy nem volt eleg megmutatni de meg az alairasod is megvaltoztattad, akkor az mf most durrant el csak, vagy hogy? Ha csak kicsit is komolyan vettel volna, es nem felvalrol/poenkodva, akkor esetleg erre is adhattal volna egy korekt valaszt, hol az a sok szuper cucc a karidrol? Mert ok, mindent penze teszel amit lehet, de AH/RMAHban csak a nagyon jo cuccok mennek el, tehat ami kevesbe tokeletes az maradhatna a karidon es te lennel az sg forum gyongye, mint az mf mukodesenek elo bizonyiteka. Vagy megsem igy lenne, egyszeruen most csak "szerencsed" van par napig es maris meg vagy gyozodve hogy milyen szuperul mukodik a blizzard altal kitalalt rendszer?
Komolyan azt gondoltam eddig, sose leszek kepes erre, most meg beszippantott a dajablo, persze csak egeszseges szinten 😄
Kumiho #2179
Amin én mosolygok, azok pont ezek az eltájolt emberek, akik szerint az mp10 az a jobb loot, akik szerint a paragon-nálammagasabbszinten (valszeg már rég maxos mf-û játékosok) nem látják, hogy fejlõdik a karakterük...
Legszebb példa, amikor végig sem gondolják, hogy magasabb mp szinten miért nem jobb annyival a loot, hogy nekik megérje farmolni, de amikor valaki rávilágít, akkor egybõl az a válasz, hogy "nemishatazmf"
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ne kerd hogy visszakeressem, blue post volt, regen.
Amin te mosolyogsz - a paragon 10en, azt masok veresen komolyan veszik, miutan elertek a p100-at. Csak nehogy te is ott koppanjal majd mint azok akik elotted mar odaertek. Ki nem talalnad mit csinalnak, rerollolnak masik karira es kezdik elolrol, nahat...
Amúgy akik multiboxoznak azoknak sem szokott föltûnni a különbség...
Amit te nem veszel eszre, hogy te valojaban nem az mf hatasfokat dicsered, hanem az altalanossagban hatekonysagnak nevezett szerencsejatekgep-karhuzogatast imitalo diablo3as lootosztast.
Most erre mit lehet írni? Fõleg, ha én meg azt tapasztalom, hogy több jó cucc esik több mf-fel?
Azt gondolom tudod, hogy ha mar az eselybe kapaszkodsz, akkor kb tokmindegy hogy 0 es 100 kozott mennyinel jarsz, igaz?
@tugyiti - nem kell ha te meg azon akadsz fent, hogy ironizalok a sarkitasod felett.
Létezik egy optimális mp-szint, amin az adott idõn belül legtöbb rare/legendary esik ki. Ha magasabb az mp-szint, akkor az mp-szintbõl kapott plusz mf és extra item nem kompenzálja az adott idõn belül alacsonyabb szinten megölhetõ mobok számát, és az azokból származó lootot.
Ha pedig alacsonyabb az mp-szint, akkor értelemszerûen fordítva: Nem ölsz annyival több mobot, mint amennyi kompenzálná a magasabb mp-szintbõl származó mf-et és extra itemet.
Tehát az alkamas gear, amivel az adott szinten elérhetõ ez az optimum. Ha egy karakter optimuma egy alacsonyabb szinten található, mint amin játszik, akkor nem alkalmas a szinthez.
A többihez nincs hozzáfûznivalóm, én azt tapasztaltam, hogy ahogy növekedett a paragon-szintem, úgy egyre több srága/legendary esett/esik, meg látom az alacsony szintû ismerõsökön, vagy akik épp karaktert szinteznek föl, hogy mennyivel kevesebb esik nekik...
Ha ezzel kezded, akkor azért elkerülhetõ lenne minden további fejtegetés, mert "kicsit" más kontextusba kerül a "magasabb mp nem egyenlõ jobb loot" mondat, mint ahogy akár az említett blue post írója használta, vagy ami számomra is teljesen logikusnak tûnik.
Az emlekezesedbol meg remelem kivonod azokat a patch utani korai idoszakokat, amikor mindenkinek az egekben jart a szerencseje, es a paragon szinted fejlodeset az utana bekovetkezo normalis allapotokon vizsgalod.
Ugye az egesz mf mizeria onnan indult hogy az 1.03as elotti idoszakokban a leghatekonyabb farmolas az elitek megolese elotti mf gear swap volt. Ez nem tetszett a blizzardnak, ezert jott az a megoldas amivel kivonja az mf geart a forgalombol, ez lenne a paragon szint.
Amit en allitok az csak annyi, hogy a paragon szint nem mukodik ugy ahogy korabban az mf gear swap mukodott, te az ellenkezojet allitod, rendben, kivanom hogy igazad legyen, nalam a tapasztalat nem azt mutatja es amint utaltam mar ra, egyre tobb viszajelzest talalok errol kimaxolt paragon karakterektol. Az mp szint meg ugy jon ide hogy az is az mf-rol szol.
A barbáromnál magasabb szintû paragonoknak meg nem tudom, mit kéne látniuk, nekem 80as szinttel már rég megvan a max mf-em, de én végig éreztem, hogy folyamatosan fejlõdik a karakterem, mert emlékszem, mennyi legendary/rare esett alacsonyabb paragon szinteken.
De ennek mind semmi köze ahhoz, hogy egyeseknek miért tûnik logikusnak, hogy magasabb mp szint automatikusan jobb lootot kell, hogy eredményezzen alkalmas gear nélkül.
MORE GUTS, MORE GLORY
kirakod?
CSak hogy tisztazzuk nem szoltam le a karid, a plvl emlitesenek egeszen mas celja volt, de hajra, szemelyeskedj meg kicsit, akkor komolyabbnak fogsz tunni, de foleg profibbnak
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan