Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
De még annyit hozzá fűznék, hogy Act 1-2n növelve lettek a mobok számai. Bár van hogy nem érződik, de a következő körben meg lehet több van. Sajna nincs egy optimális eset.
Mindegy, amit mondani szeretnék: Act 2-n ezeket a helyszíneket puculd ki: Alcarnus környékén szerezd meg az 5 Valort, onnan Oázis, ha akarsz lemehetsz a 2 szintes járatba, meg a Dungeon-be. A kis házak pincéibe felesleges lemenni, egyetlen egy van ahol állandóan van egy fix elit pack. az általában északkeletre van egy falból nyíló pince ajtó.
Ha Oázist kipucultad akkor irány a Desolate Sands, itt meg "all in one" kipuculsz mindent. Ezután még megölheted Zoltunk Kullet, ha van kedved.
Nekem néha Monster Power 4-5-ön szoktak egész jó számban esni Legend/Set itemek. A Barbárom IK set Helmje és a DH-m Natalya csizmája is Act-2-s loot. Megnézheted az Armory profilomban.
Act 3-n meg végülis az összes nagyobb területet ki lehet puculni. Én egyedül a Stonefort előtti részbe nem megyek be (a jelzőtüzes quest van ott) és a Bastion's Keep-ből kilépve, mielőtt a Battlefieldre mennék van még egy két szintes járat a Barracks, oda se megyek le, mert ott kicsit kevesebb a mob, de 5-6 Elit van ott is általában.
MP 1-2 szinten szoktak XP-t farmolni, bár egyesek szerint ezen a szinten több Legendary is esik mint a nagyobb szinteken, de személyes tapasztalatok alapján mindegy milyen szinten megy az ember. Én MP 5-n farmolok általában. Ha meg az über bossokhoz akarok kulcsokat szerezni akkor MP 6-7-en megyek a Key wardeneknek (ha ezek a Wardenek is kimaradtak neked akkor itt találhatod meg őket: Act 1 Fields Of Misery, Act 2 oázis, Act 3 Stonefort, Act 4 meg vagy az Izual előtti vagy az utáni részen van, de ez a Warden az Über bossokhoz való Portál receptet dobja, de ritkán. Elég tápos is, tehát vigyázni kell vele.)
Ha esetleg van még kérdésed, szivesen segítek.