Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
" "-Jurassic Park 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Mindig így kezdõdik. 😄

böröczk
Ne vitazzatok, inkabb segitsetek nekem, miert van az, hogy szeretek farmolni a jatekban, unalmas koroket roni, hatha pottyan valami, mit elvezek ebben, es miert tudok orakat eltolteni vele? 😄
Komolyan azt gondoltam eddig, sose leszek kepes erre, most meg beszippantott a dajablo, persze csak egeszseges szinten 😄

Kumiho #2179

sz4bolcs
Am már nagyon kicsi ez a világ, lehet menni streameket nézegetni olyan játékosoktól, akiknek mp10-képes a karakterük, aztán számolni a dropot. Na, õk ugyanannyi mobot ölnek, mint legtöbbünk mp3-on...

sz4bolcs
És erre szerinted nem volt elég az mf cap, a paragon szint, és az mp-szintekkel tovább növelhetõ mf erõs megsarcolása, az AH forgalomtól függõ dinamikus drop-rate változtatás, hanem így ezek mellé ki is vették az mf statot, mint drop-rate módosító tényezõt?

Amin én mosolygok, azok pont ezek az eltájolt emberek, akik szerint az mp10 az a jobb loot, akik szerint a paragon-nálammagasabbszinten (valszeg már rég maxos mf-û játékosok) nem látják, hogy fejlõdik a karakterük...
Legszebb példa, amikor végig sem gondolják, hogy magasabb mp szinten miért nem jobb annyival a loot, hogy nekik megérje farmolni, de amikor valaki rávilágít, akkor egybõl az a válasz, hogy "nemishatazmf"

én azt tapasztaltam eddig, ha találok egy leget vagy set-et, mindig többet kajálok azután a csipszembõl vagy csokiból, srsly guys

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Nem kell semmilyen teoriat mondjak, Bashiok sajatmaga jelentette ki hogy nem engedhetik szabadjara a droppot, mert elbassza az AH-t/gazdasagot...
Ne kerd hogy visszakeressem, blue post volt, regen.
Amin te mosolyogsz - a paragon 10en, azt masok veresen komolyan veszik, miutan elertek a p100-at. Csak nehogy te is ott koppanjal majd mint azok akik elotted mar odaertek. Ki nem talalnad mit csinalnak, rerollolnak masik karira es kezdik elolrol, nahat...
sz4bolcs
Tényleg, arra van valami teóriád, hogy miért van így, ahogy állítod (az mf-nek nincs hatása)?

sz4bolcs
Hát... nem tudom eleget dícsérni azt a 80 paragon szintet, miután 5 órát játszom egy paragon 10-essel, az tény. 😄
Amúgy akik multiboxoznak azoknak sem szokott föltûnni a különbség...

Szubjektiv, en meg azt tapasztalom, hogy minel kozelebb vagyok az mf caphez adott mp szinten annal szarabb a dropp. Na akkor ilyekor kinek van igaza?(ja tudom, NEKED)
Amit te nem veszel eszre, hogy te valojaban nem az mf hatasfokat dicsered, hanem az altalanossagban hatekonysagnak nevezett szerencsejatekgep-karhuzogatast imitalo diablo3as lootosztast.
sz4bolcs
Hát igen, ha nem számít az mf, akkor ugyanaz a drop-rate-ünk. 😄D
Most erre mit lehet írni? Fõleg, ha én meg azt tapasztalom, hogy több jó cucc esik több mf-fel?

Gimme !
Az a baj, hogy lassan olyasmit fogsz allitani, amit garantaltan nem tudsz bizonyitani. Az mf jelenlegi helyzete az, hogy a nagy szamok torvenye alapjan elobb utobb bejon egy jo dropp is, ennek az mf-hez sincs koze de kurvara a haladasod tempojahoz se, csakis a nagy szamokhoz, a tobbit te kapcsoltad ossze magadnak. Peldaul te es en is megolunk 15ezer elitet, te megolod 2 nap alatt en megolom 2 het alatt(eleg jo sarkitas?) de a lenyeg a 15ezer szamon van, ebbol vonsz le kovetkeztetest, az hogy mennyire sietsz/vagy hatekony az (mf) rolloknal nem szempont.
Azt gondolom tudod, hogy ha mar az eselybe kapaszkodsz, akkor kb tokmindegy hogy 0 es 100 kozott mennyinel jarsz, igaz?
@tugyiti - nem kell ha te meg azon akadsz fent, hogy ironizalok a sarkitasod felett.
tugyiti
Látom mondat értelmezési gondok vannak,a központi stat random szerüségén való fennakadás értelmetlen.További magyarázatot fûzzek még hozzá?
sz4bolcs
Mindenki megértette, mi az a valószínûség, és az esély, tök jól hangzik, nem?

sz4bolcs
Ahhoz van köze, hogy egy adott idõn belül hány mobot ölsz meg, közvetetten pedig (az mf által), hogy hány rare/legendary fog kipotyogni belõlük.
Létezik egy optimális mp-szint, amin az adott idõn belül legtöbb rare/legendary esik ki. Ha magasabb az mp-szint, akkor az mp-szintbõl kapott plusz mf és extra item nem kompenzálja az adott idõn belül alacsonyabb szinten megölhetõ mobok számát, és az azokból származó lootot.
Ha pedig alacsonyabb az mp-szint, akkor értelemszerûen fordítva: Nem ölsz annyival több mobot, mint amennyi kompenzálná a magasabb mp-szintbõl származó mf-et és extra itemet.

Tehát az alkamas gear, amivel az adott szinten elérhetõ ez az optimum. Ha egy karakter optimuma egy alacsonyabb szinten található, mint amin játszik, akkor nem alkalmas a szinthez.

A többihez nincs hozzáfûznivalóm, én azt tapasztaltam, hogy ahogy növekedett a paragon-szintem, úgy egyre több srága/legendary esett/esik, meg látom az alacsony szintû ismerõsökön, vagy akik épp karaktert szinteznek föl, hogy mennyivel kevesebb esik nekik...

Ertelek, a jatek egyik kozponti statja total ertelmetlen, milyen jol hangzik igaz?
tugyiti
Ez az egész mf mizéria meg pm körüli forgás ,teljesen értelmetlen ,totál véletlenszerû minden,nekem ma 3 perc után public inferno act IV elején ezt dobta ,semmi valor nem volt még ,para is csal lvl4 meg mf 55% ....

sz4bolcs
...ja, de... annyi köze mégis van, hogy egyesek szerint az mf sem befolyásolja a drop-ratet. Akkor az mp-szint miért befolyásolná? 😄😄
Ha ezzel kezded, akkor azért elkerülhetõ lenne minden további fejtegetés, mert "kicsit" más kontextusba kerül a "magasabb mp nem egyenlõ jobb loot" mondat, mint ahogy akár az említett blue post írója használta, vagy ami számomra is teljesen logikusnak tûnik.

Mi koze van az alkalmas gearnek a droppok minosegehez? Definiald mar az alkalmas geart, mert erdekelne szerinted mitol lesz egy gear alkalmas a jobb lootra?
Az emlekezesedbol meg remelem kivonod azokat a patch utani korai idoszakokat, amikor mindenkinek az egekben jart a szerencseje, es a paragon szinted fejlodeset az utana bekovetkezo normalis allapotokon vizsgalod.
Ugye az egesz mf mizeria onnan indult hogy az 1.03as elotti idoszakokban a leghatekonyabb farmolas az elitek megolese elotti mf gear swap volt. Ez nem tetszett a blizzardnak, ezert jott az a megoldas amivel kivonja az mf geart a forgalombol, ez lenne a paragon szint.
Amit en allitok az csak annyi, hogy a paragon szint nem mukodik ugy ahogy korabban az mf gear swap mukodott, te az ellenkezojet allitod, rendben, kivanom hogy igazad legyen, nalam a tapasztalat nem azt mutatja es amint utaltam mar ra, egyre tobb viszajelzest talalok errol kimaxolt paragon karakterektol. Az mp szint meg ugy jon ide hogy az is az mf-rol szol.
sz4bolcs
(Én nem farmolok magas szinten, optimális szinten, vagy kicsivel alatta farmolok)

A barbáromnál magasabb szintû paragonoknak meg nem tudom, mit kéne látniuk, nekem 80as szinttel már rég megvan a max mf-em, de én végig éreztem, hogy folyamatosan fejlõdik a karakterem, mert emlékszem, mennyi legendary/rare esett alacsonyabb paragon szinteken.

De ennek mind semmi köze ahhoz, hogy egyeseknek miért tûnik logikusnak, hogy magasabb mp szint automatikusan jobb lootot kell, hogy eredményezzen alkalmas gear nélkül.

Nem, nem allt ossze, neked csak felment a pumpa es szitkozodsz, majd ha lehulsz esetleg kirakod. Te azt hiszed csak te tudsz magasabb szinten farmolni? Csak ezen a forumon nalad magasabb szintu paragonok kozul nem egy ugyazt jelezte, hiaba FEJLODIK a karaktered, ennek te jelet nem latod...
MORE GUTS, MORE GLORY
kirakod?
CSak hogy tisztazzuk nem szoltam le a karid, a plvl emlitesenek egeszen mas celja volt, de hajra, szemelyeskedj meg kicsit, akkor komolyabbnak fogsz tunni, de foleg profibbnak
sz4bolcs
De, már összeállt a kép a fejemben...: Neked, és a hozzád hasonló kétdimenziós playereknek úgy jött le ez az mp-mizéria, hogy minél magasabb mp-levelen nyomja valaki, annál jobb loot az eredmény, aztán mikor végigtol x runt mp10-en arra alkalmatlan gearben, akkor levonja a következtetést, hogy a Blizzard átbaszta, mert minél lejjebb veszi az mp-szintet, annál jobb a loot... A trollkodást, vagy a totális idiotizmust már csak azzal lehetne tetézni, ha az ilyen játékosok mp7-képes playákat kezdenének gyõzközni, hogy "de alacsonyabb szinten jobb a loot" 😄

Lammer
eddig ez a reggelem nem is lehetne nagyon jobb <#zavart1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Mondja ezt az a valaki, akinek 70es paragon lvl-en tul esett egy 1k alatti dps fegyver upgrade? Te nagyon nem akarod megerteni amirol en beszelek, de egye fene legyen neked igazad.
Lammer
Skacok!

A pancellal nagyjabol tisztaban vagyok, de az ovnek mi a realis erteke?
(nem egy runban esett, de nagyon orulok neki)
az ov 50M a pancel 89M-ban van fenn... remelem nem tuloztam el, vagy nem tettem ala 😊 (akinek esetleg okes a ketto, gyorsba viheti 125-ert 😊

sz4bolcs
Tényleg van, akinek ekkora újdonság, hogy adott mp-levelt csak adott dps-û gearben gazdaságos farmolni?

Elozmeny, folytatas. Nahat, erdekes hogy egyre tobb helyrol olvasom ugyanezt
AntiHero
DIABLO 3 CE ELADÓ!

(cakompak, mindennel, tökéletes állapotban)

Érdeklõdni privibe.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ah nem megy, de játékba már be tudok lépni.
valaki farm 40 perc múlva kb? skill#2715

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

sz4bolcs
csizmát move speedesre, vértet blackthorne-ra.

Lammer
ha europaban keresel: katt

Hogyan lehet rakeresni?

clio1616v
mf gearem, mit érdemes olcsón lecserélnem?
mp3 simán gördülékenyen megy

Lucky adatlap

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

sz4bolcs
Ezt mennyiért adtad el?

Lammer
most elerzekenyultem 😊

poenbol rakerestem az elozo wepemre 😊 egy paragon 90-es monk vette meg offba <#idiota>

ott figyel offba <#papakacsint>

Fabio Capello
Mai két potty, egyik sem nagy durranás, PL4-en, de életemben elõször esett két legendary egy runból.

Viszont, egy árbelövést megköszönök.

sz4bolcs
Danettka <#idiota>

sz4bolcs
piros danetta, a statokat pedig csak a kovács láthatja.

Na lehet ugyanaz a nyíl esett neked is 😄

sz4bolcs
bazz, de én ezt az egészet nem így gondoltam xD

sz4bolcs
omg 😄 na megjött a kedvem farmolni..

2 napja nem esett 1 leg se, most biztos azért dobta így 😄😄

1 set + 1 leg 😄

sz4bolcs
Sztem eu szerveren kb. a felét érheti, és még annál is olcsóbban fogják elvinni, de magas áron betenni sose' hiba. :Ð

Lammer
skacok!

tudnatok segiteni? havernak esett us-en (csak ott tud rmah-zni)

tudtok valami kozelito dollar erteket modani? szerintem eleg jo drop... de ez az armor meg cc bekavar... jok ezek?

probakepp betesszuk 69.99-re, szerintetek sok?

Errol beszelek Utoljara akkor esett jar of soulsbol legendas amikor itt a forumon linkeltem jopar hete. Tegnap este lett elegem abbol, hogy semmi nem esik magasabb mp szinteken, es viszamentem mp1re, egybol dobtak goatmanek a set gyurut. Mai delutani szunya utan gondoltam ok, marad mp1, valahogy nem izgat mar ez az egesz loot marhasag es itt a kep. Szoval akkor mit is kellene hinni, mi a helyes irany, gearelodes, elvaras?
Itt lehetne azon huzakodni hogy definiald, mitol jobb minosegu egyik 6 affixes targy a masik 6 affixes targytol? Es akkor oda is kilyukadunk hogy hiaba van a szamodra kivanatos 6 affix egyutt ha az ertekek kicsik, nem egy targyat talaltam, ami tokeletes lenne csak a szamok vannak elszarva. A problema egyszeruen a kovetkezo: farmolsz mp1-3, esik gear, erosodsz, ok akkor go magasabb mp 5-6 mert tobb xp, bonus loot, a magasabb mf miatt a roll is jobb, []elmeletileg[/i]. A baj ott van hogy []gyakorlatilag[/i]kevesebb sarga esik es tobb kek-feher es szurke, mindez az adott mp szinthez kimaxolt mf ertek melett. Hivatalos magyarazat maris jon, random/rng/dry strakes. Viszamegyek mp1re es megint tobb sarga esik, jobbak a targyak. Sajat tapasztalat, mar masodik karimon p30 felett.
[]Kiabrandito, hogy a beleolt ido/jobb mf gear ellenere nem hogy jobbak de egyenesen roszabbak az altalad talalt targyak[/i] Igazan gond, hogy egyre tobb p100as kari van, akik mind ugyanerrol szamolnak be. Ha engem kerdezne valaki, akkor az mf melle a blizzard berakott egy masik tenyezot/valtozot hogy nehogy megvalosuljon az amit a karakter fejlodesevel/mf kimaxolasaval igert, a tobb/jobb minosegu loot. Es mindezt az AH/piac balanszolasa neveben....
Mákosabb tárgyakat mák alapján kapsz, miután kirollolta hogy legend/hány affix/etc, erre hat az mf, utána van még két roll, elõször az hogy melyik affixek legyenek majd minden egyes affixre hogy ezek mekkorák. Utóbbi kettõt csak szerencsemalacokkal és egyéb vudutudomány által igazolt mázlinövelõkkel tudod befolyásolni.

Hedgehunter
Olyat en is vennek.. 😊
így van, 99% mák, az mf semmit nem számít!

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P