Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #64107 Gondolkoztam, de csak elmondom az en velemenyem arrol a masik jatekrol(PoE). Aki elvakult D3 rajongo az skippeljen, nem neki szol.
Tehat van egy lvl 74 rangerem, amivel solo/coop endgame tartalmat(mappokat) farmoltam, ennek a fenyeben irom amit irok. A legtobb D3 rajongo akaratlanul is osszehasonlitja a PoE-t meg a D3at es ez nem veletlen, a PoE hc diablosok altal lett letrehozva, atemelve belole minden jo otletet, de nemcsak, meg vagy 3-4 masik jatekbol is lettek otletek atemelve, pl a passiv skilltree az Final Fantasy Sphere grid lenyulas. Az eredmeny pazar. Nehez jatek, szorakoztato szintezni, van ertelme coopba tolni az extra xp/jobb loot miatt.
A jatek erdekessege, hogy ha nem esik jo loot valami kivant slotra lehet craftolni minen kulonosebb problema nelkul, esik hozzavalo. Uniqueok nem statstick szerepet toltik be, hanem build specifikus bonusokat adnak, illetve nem egy build csak az adott uniqye miatt mukodik. Ez mind szep es jo. Amig el nem jutsz a jatek vegere.
Az end game szerintem semmivel se kevesbe unalmas mint pl a Diablo3-ba. A dropp is hirtelen nem olyan adakozo, 5L- neadjisten 6L az ritka, persze lehet tradelni, de akkor ez megint egy szamomra nem tetszo dolog, ra vagyok kenyszeritve hogy tradeljek, mert ha nem orba szajba farmolhatok, amig kiesik az a chest 6socket es legalabb 5 link ami kell(ja es akkor meg passzoljon a socket szine is. Tudom, van cromatic orb, de nekem pl 240 orb melett se sikerult osszehozzam a kivant szinkombinaciot 4s3L melett, huhu rng.
Na es akkor end game farmolas, gyakorlatilag ugyanaz mint a Diablo3ban, a mappok valojaban a korabban mar latott palyareszek + random elforgatas, szornyek, bossok. Minden mapnal ra lehet keresni, hogy mi az eredeti palya amin alapul, pl Mountain ledge map az egyszeruen egy Ledge map stb. Szornyek/bossok minden ugyanaz mint amit mar lattal. Egyetlen dolog az ami valameddig uj lesz, a mappok affixei. De ami erdekesseg az bosszusag is lehet mert akarmilyen affixek osszejohetnek es akkor igy kijon lehetetlen nehezsegu map. Ez nem lenne gond, mert van szavatossag DE ha meghalsz a jatek vegso nehezsegi fokozatan merciless-en , minden meghalas 15% xp penaltyt ad. Persze csak ha default scrub akarsz lenni, mert hc-ban ez ugye nem opcio. Es akkor mi is maradt? Az jatekot tulgearelni nem lehet, monoton unalmas farmolas mappokon hogy essenek ujabb mappok amiket mehetsz farmolni. Trade? hat nekem nem. Ugyhogy azota is ott pihen a kari. Buildek? Minden classbol van egy nekem a passziv skillfa mar nem ujdonsag es mar latom mi benne a cookie cutter, az a fene nagy szabadsag aminek az illuziojat adja az tulajdonkeppen megsincs, mindenki fut a hp nodeok utan, valasztott buildtol fuggoen bizonyos keystoneok is kotelezoek stb.
TL:DR valoban mas jatek mint a Diablo3. Hogy jobb? ez mar emberfuggo, akinek az jon be siman jatszhatja a PoE-t akinek meg a D3 az siman jatszhatja ezt. Amikor en abbahagytam a wow raidelest kerestem valami igazan szorakoztatot. Tegnap este haverokkal sikerult.Ettol eltekintve nekem se a PoE se a D3 nem az igazi.