Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jelentem unbuff 135K DPS ^^ haladunk 😊 csak a hápém csokkent, mar csak kis CH, sok CD es meg AS kellene... intem mar igy is szerintem jo alapnak :S
egy egesz "olcso" zuni cipot szervaltam 50M-ert, most raktak ki, gyorsan lecsaptam ra... a lenyeg, hogy minyima 63 allres kellett, meg + armor, na az egesz durva rajta... 😊
Sun: nem hagyom magamat 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
most volt egy egesz jo mongerem (fasza dps, lik)... arulgattam, felidegelgtem magamat es vagy 10 masik junkkal betortem xD
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
Amennyiben pedig többszöri próbálkozásra be tudok menni AH-ba, akkor valótlan adatokat ír, majd kiléptet.(?!)
Szóval szerintem elõfordulhat, hogy visszakapjátok a cuccaitokat majd.
innen is látszik mennyire a valóságot tükrözi <#eplus2>#eplus2>
Köztük egy igen értékes is. Vajon ez ennyiben marad?
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
1058.9 DPS, CD 58, AS: 10, Lreg: 585, 194 int, 16 smite
Amerikain teljesen helyrejött a gem ár, ha egyáltalán ott volt gond. Ázsiában még nem, és ott már nem is nagyon fog ezek szerint.
Pedig jó lenne most játszani, erre nem számítottam, mert úgy volt, nem leszek hétvégén itthon. 😊
(latszik, hogy friendek probalkoznak belepni xD)
es meg is ajandekozott egy ilyennel (sok sz*r utan):
(izgi-izgi)
(:CCCC nincs lik, csak 1251.5 DPS, 182 str, 150 int :CCC)
Diablo III - Stuck at Login or Retrieving Hero List
0
We are aware of an issue with hero lists failing to load in Diablo III and are working to resolve this error.
We would like to apologise for any interruption to your gameplay this may be causing you.
Amúgy van aki mindhárom szerveren nyomul? Van értelme? Gondolom az AH -ban észlelhetõ eltérés csak, ill. az arcokban.. 😄