Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
mikromanus #64008 A drop jó, csak a legjobb itemek drágák. A ritka itemek (ha még hasznosak is) mindig drágák. Ha nem lenne ritka, akkor nem lenne drága. Erős logika, töri us a számat. :) Nem nehéz az újaknak és nem lehetetlen. Közepes itemekkel is tartható a tempó infernón, max nem MP10-en. Eddig csak gold felvétel a földről nálam 90 millió . Vendor eladásokból szerintem megvolt ugyanennyi. Ennek a tizedéből is simán kihozható egy-egy életképes és szórakoztató karakter AH használattal. AH nélkül vagy lesz jó itemed vagy nem, de olyan jót mint az AH-ból szerzel kis eséllyel kaparsz össze minden slotra. A craftolással most viszonylag olcsón szerezhetsz nagyon jó itemet. Ha magatalálós vagy, akkor ez a legolcsóbb/legbiztosabb lehetőség.
A felszerelős jelentős része nem új darab nálam. Jó részük már alsóközép kategória, vagy ritka ugyan, de nem keresett darab (pl az armoros immortal surranó) Elég ennyi a játékhoz és ez nem elérhetetlen az aktív játékosoknak. Az aktívabb "vérkocka" diablósoknak sokkal erősebb karaktereik vannak. Lemaradtam, de nekem ennyi elég. Ennyit az e-penisről.
Battletag: Mikroman#2277