• Sunrider924
    Meg egy gondolat, bar te a sajat bevallasod szerint duskalsz az AHban levo josagokban, de masnak elismered hogy ami most megy az szar. Azt gondolom fel se tetelezted hogy az item sink hianyaban ez elorelathato volt. Itemsink, aka bind on equip. Huha, el kell dontened, hogy kereskedni akarsz vagy viseled a gosu droppot, nahat neked az a jo ami most van kecske is meg kaposzta is.
    Annak se lenne ertelme hogy eloszedjem a mar hangoztatott ervemet, hogy ha egy wow szintu mmo-ban az AH mar 8 eve mukodik kifogastalanul, a craft rendszer detto, akkor hogy az atyauristenbe lehet minden hibat belerakni ebbe? Megmondom, penz beszel.
    Ha holnaptol offline lenne a D3 local coop-al az engem semennyiben nem erintene roszul, de a sok AHbol penzt kiszedonek nem kicsit fajna. Pont hogy ezek ragaszkodnak ehez a rogyadozo jatekhoz, mert nekik kozben penz jon belole, nem kell ide semmilyen jateklmeny/szorakozas, de jol jon a kis mellekes, igazam van? Felolem vegyel te ebbol a jatekbol ki 6 porsche arat, de ha lehetne en meg jatszani szeretnek, ne azert kelljen kerulgessem a szurke i63as kupacokat max mf-en honapok ota, mert ennyire faszaul mukodik ez a jatek.
    Ha jobban vegiggondolod en azt ajanlottam, hogy legyen valasztas, te Ahzni akarsz, ok, valaszd azt a jatekomodot, en AH nelkul jatszanek, hm en nem tudok valasztani ilyet mert nincs.