• mikromanus
    Ez az a hiba ami akkor keletkezik, ha a visszajött lomok elérik az 50-es limitet? Valahol láttam bejegyzést róla, de nem rémlik hog ymi volt a megoldás. Nálam is volt. Kikukáztam az értelktelent, visszapakoltam a ládába a cuccokat. Egy idő után működött minden. Azóta megint halmozok, de hol van még az 50-es limit? :D

Sunrider924
    Ha levonjuk azt, hogy "másnak mé' jó?', "irigy vagyok", "nelegyen másnak jó", "szar a cuccom és nem is vagyok hajlandó tenni ellene" tartalmú hozzászólásokat (nem ezt írod szó szerint, de tartalmilag elég gyanus) részeket, akkor mi az ami marad az ellenérveidből? Csak mert
    - ne legyen AH: sok drop - neked csak apró hányada jó, másnak lenne közte hasznos. Mindent dobhatsz ki. Másnak is sok szar drop, ami neked jó részben, de persze ő is kukázza. Milyen jó is lenne...
    Persze ez akkor érne bármit is, ha nem lenne online trade és amit dobsz, azt más nem vehetné fel. Éljen a csapatmunka!
    - ninc sjó drop, drop szabályozás: Ugyanmár. Szarrá van már nerfelve az egész inferno. Már csak az nem tud haladni, aki egyik kezében sört tart, másikban a telefont és az orrával irányítja a játékot. Az elején sokkal erősebb volt az ellen, semmi jó diolog nem volt és mégis jól lehetett játszani. Az akkori cuccaim ma kb a vendor árat érnék, de én nagyon büszke voltam az összerakott karaktereimre. jó a drop, sok a drop és könnyű haladni. A ritka dolgok mindig drágák. csak épp a mostani "szar" drop istencsászárság lett volna 1.0.3 vagy azelőtt
    - legyen offline mód: gondolom ugyanabban a mappában szerepelnek ezek a topicoc, ahol az is, hogy lopjuk el a játékot, van-e törés, mé' nincs ingyé az egész. Csak 500 órát nyiomtam -gimmídömoníbekk. Nagyon haszontalan az egész. Kicsit kényelmetlen, de igazából belegondolva a kutyának se hiányzik. Csak akik "nulla ráfordítással" akarják a játékot azoknak kellhet NAGYON :)