• mikromanus
    A HotA fury igénye magas és rúnával nem csökken (seismic slamnál van csökkentési lehetőség, csak ott meg itemből nem csökkenthető). A 20-at kell lefaragni valahogy. Annyiban jó a HotA, hogy ha van fury, akkor veszett mód critel (+fury/5 crit%). A WT féle lefaragáshoz HOTA-nál 4 item kellene. Épp összehozható, de nagy áldozattal jár. Gondolom valami felemás-hibrid megoldást alkalmaz rá az elvetemült kissebbség aki erre hajt :)
    A WT skillezését nézheted, de alapból ettől még nem fury generátornak szánták. Ellenőrizheted a legacy legend itemeket azoknál, amik most csökkentik az erőforrásigényét. Egyiken se volt ilyen jellemző. Persze lehet később az új legendaryk bevezetésével párhuzamosan bele próbáltak erőltetni egy kis fan build lehetőséget, de ezt a legendary itemekre korlátozták. Mondjuk lehet az 1.0.8-ban bevezetik a rare itemeken, hogy ezzel visszahozzák a rarekat a játékba, meg kukázzák a régi legendeket és szórja a nép a semmibe a goldot "craft" fedőnéven. Most viszont nincs ilyesmi. Egyébként lecsökkenthető a fury igény nullára is, vagy az 1 az abszolut alsó határ? Elvileg össze lehetne hozni 10 és több fury csökkentőt is (skull grasp, soj, mara, öv). Mondjuk az még csúnya lenne, hogy lemehet nullára, sőt még a minuszok fury generálásként jelentkeznének. Ennyire csak nem elvetemültek a blizesek...

WW? Az meg mi? A "német népautó" messzi amerikai félreírása? Tudom ám mire gondolsz, de kipróbáláson kívül sose játszottam ezt a buildet. Tán egy órával többet játszottam, mint a WT build tesztjeimet még a kiadás után pár nappal. Túl faék egyszerűségű nekem. HotA és Seismic buildek voltak nálam a kedvencek mindig is, meg korábban furymentes tank-revenge build az alap durva patchmentes infernón, ahol a túlélés is kihívás volt és nem az ölési sebesség volt a fő kérdés.