Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
nem kell az a pancel ami esett ma nekem?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
spoilerbe, mert ez eleg jo szeirtem... (Atti? nem kell? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tenmaga:
SKACOK!
Keresek jo arban:
Zunimassa's Trail-t
vagy
Zunimassa's Vision-t
a ciponel az allres legyen minimum 60 es KELL melle physical res is!
maszknal meg jo lenne 5.5 CH es 190 int, bar ez igy horror aron megy 😊
Pappa#2573
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Turelem, tornaterem... vazze! <#papakacsint>#papakacsint>
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Egyik raret 85 millióért adtam el anno (ha türelmesebb lettem volna, akkor valószínûleg többet kapok érte), két másikat 10 millióért adtam el. 😊
A mostani, rare fegyverem 70 milliót is érhet.

most volt egy kis IRL dolgom, de keep adott ket junkot (stormshield, hellrack) meg egy meg okesnak tuno dead man legacyt (1.9M) 😊
Meg ezt:
(ezeket egyaltalan el lehet adni? egy kozeli van 1M biddel amin jobb a dex, de a tobbi rosszabb)
damn, a "brimstonnak valo" butcher is elment huszonparmilcsiert XD
Tehát elvileg lehet, hogy ne egyezzen de ha utánanéznek akkor lehet belõle gond.
Amulett
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Szóval ha eladom cuccomat, akkor az új vevõ be tudja regelni az õ paypalát, vagy csak akkor ha egyezik a név a bnet accounttal... ami akkor nyílván nem egyezne.
Parasite Eve 2, best game EVER!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

(csak allreses meg esetleg phys reses pluszba erdekel)
Sracok:
tenyleg ne menjen at szemelyeskedesbe a dolog...
Jól van, ha ismernélek, akkor biztos tudnám, hogy ugratsz, ez esetben s*ggberúgnálak egy Firewalkerrel jól és lefejelnélek egy Mempo of Twilight-tal 😊, de mivel nem volt kontaktunk még - te kis nyuszimókus... - ezért honnan tudtam volna, hogy nem felcsípni akarsz?
Csak vicceltem.
Spongyát rá.
attiGT: nem megyek bele a provokatív flame-kiddie játékba, ahhoz már öreg vagyok. Egyszerûen csak nem stílusom a mostanában elterjedt "poénból vagy direkt mindenkinek jópofizva beszólós" stílus. Tudod, ez nem b*zis, hanem ez lenne a normális stílus - szerintem. 39 éves boldog családapa vagyok, a múltamban egy filofaxnyi nõvel, úgyhogy engem nem tudsz ilyennel provokálni.
Amúgy mi a baj a hozzászólással? Nem értelek...
Ha ismernél, ilyet nem írnál, de nem ismersz, így jogos, hogy bátor vagy és poénból beszólogatsz.
De nem zavar, már épp ideje volt, hogy tizeniksz év alatt most elsõ ízben végre engem is megtaláljon itt valaki - bár hogy "legájozzanak", azt a legkevésbé sem gondoltam volna - nagyon elharapózott itt (is) a minden alapot nélkülözö flémelések, személyeskedések.
Én csak egy játékról írtam egy saját véleményt, nem sokat szólok hozzá témákhoz, hát ezután majd még kevésbé. Eddig is jó volt így, ezután is jó lesz. Nem szeretem az értelmetlen háborúkat.
attiGT: neked is további jó játékot, és továbbra is remélem, hogy azért neked is fognak esni jó cuccok.
ON
Lammer: linkelj még. 😊