Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #61368 Nem teged akarlak leszolni, csak elmondom amit en talaltam a temaban es amivel tokeletesen egyetertek:
-ebben a jatekban az AH megoli a gearelodest, onnantol kezdve hogy AHbol vasarolsz nagy eselyel neked arra a slotra nem fog esni upgrade.
Ha magatalalosan jatszol lassabban haladsz, de eleinte ami esik majdnem minden upgrade, persze ez is lassul de nem olyan utemben mint ha AHbol megveszed a top 1% cuccost, mert annal jobb egyszeruen nem fog esni. Illetve eshet, csak az eselye az hihetetlenul kicsi/sokaig tart mire kiutod.
Mindig eldicsekedek vele, hogy en egy karimnak se vettem semmit AHbol, es nem is fogok ezutan se. Emlekszem, hogy 3 hettel 1.05 utan hogy sovarogtam AHban a witching hour utan, aztan mit ad isten, kesobb(napok/hetek) esett ketto is. Ugyanigy az echoing fury.
Nem torvenyszeru hogy igy legyen, de nalam bejott. Mondjuk megertem amasik oldalt is, mert minek a gold ebben a jatekban most? Hat en gemmeket se veszek, magamnak craftolom le, na nekem erre kell. Ha mas meg felszerelest vesz belole hat istenem, de akkor viszont magaval tol ki vagy tudomasul veszi, hogy azt az egy slotot kilotte jo idore, oda jobbat egyhamar nem fog talalni.