Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #61312 Definiald az eladhato-t mert egyebkent csak placebo, szerinted eladhato mas kerdes hgy mennyiert lehet eladni ha egyaltalan.
Magas mp vs alacsony mp: jelenleg ott tart a dolog hogy az alacsony mp a legjobb xp/lootmennyiseg szempontjabol. Ugyanannyi ido alatt tobbet lootolsz alacsony mp-n, nem mp5 hanem mp0 act3, mp1 act1-2. Mivel tobbszor huzod a szerencsekereket tobb az esely. DE a legendas lootok foleg elitekbol jonnek tobbszor van hosszu leg mentes idoszak. Nem az en velemenyem, hanem ez a megfigyeles.
Magas mp, a haladasi sebesseg drasztikusan csokken, ellenben belep a kepbe az extra item drop nem elitekbol, es ezekre hat az extra mf a 300+75os capen tul. Az elitekbol eso lootra NEM hat. Tehat a te problemad ugy nez ki hogy megeri-e a lassubb/kevesebb loot azt, hogy esetleg az extra drop majd jobb minosegu lesz. A megfigyeles eddig az volt hogy nem. A tegnap viszont linkeltem valamit sanyiii-nak es arrol kerdeztem a velemenyet. Nevezetesen azt, hogy 1.06 ota MP10-en nagyon durvan feljavult az extra drop minosege. Hivatalos verzio nincs, a blizz melyen hallgat. Itt tartunk most.