Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Nagy számok? Épp azért jól mérhető, mert egy mp10-képes kari annyi mobot öl mp10-en mint te amin farmolóképes vagy.
Azt meg nem tudom, hol ment föl a pumpám, de az aláírásom még poénnak tettem ki, elég gyakran hallották tőlem, akikkel játszottam még olyankor is, amikor ilyen 50-100 milláért tudtam volna AH-ból upgradelni és épp készültem is rá. :D A main hand volt az utolsó, amit meg akartam oldani ilyen nagyságrendű összegből, amiből kb. egy ilyen kard kijön.
A sok szuper cucc a karimról meg itt van a zsebemben. Talán 1/4-ét, 1/5-ét tartottam meg vagy költöttem a karimra annak, ami kiesett.
Azt meg kamunak tartom, hogy AH-ban meg RMAH-ban csak a nagyon jó cuccok mennek el, én eddig kb. 3 tárgy kivételével mindent el tudtam adni paragonos peccsig visszamenőleg. Azok is valami alacsony goldfindos szirszarok voltak, és akkor inkább betörtem minthogy a gaz goldfarmerek kezére kerüljön. :D
Amúgy pont ezt csináltam, amit írtál, amiket nem tudtam használni, eladtam, amik fölfele lógtak ki a költségvetésből, azokat is eladtam, és azokat a cuccokat meg meghagytam, amik sokkal többet segítenek nekem farmolásban, amint a gold, amit kapnék értük.