Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ahhoz van köze, hogy egy adott időn belül hány mobot ölsz meg, közvetetten pedig (az mf által), hogy hány rare/legendary fog kipotyogni belőlük.
Létezik egy optimális mp-szint, amin az adott időn belül legtöbb rare/legendary esik ki. Ha magasabb az mp-szint, akkor az mp-szintből kapott plusz mf és extra item nem kompenzálja az adott időn belül alacsonyabb szinten megölhető mobok számát, és az azokból származó lootot.
Ha pedig alacsonyabb az mp-szint, akkor értelemszerűen fordítva: Nem ölsz annyival több mobot, mint amennyi kompenzálná a magasabb mp-szintből származó mf-et és extra itemet.
Tehát az alkamas gear, amivel az adott szinten elérhető ez az optimum. Ha egy karakter optimuma egy alacsonyabb szinten található, mint amin játszik, akkor nem alkalmas a szinthez.
A többihez nincs hozzáfűznivalóm, én azt tapasztaltam, hogy ahogy növekedett a paragon-szintem, úgy egyre több srága/legendary esett/esik, meg látom az alacsony szintű ismerősökön, vagy akik épp karaktert szinteznek föl, hogy mennyivel kevesebb esik nekik...