Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #60229 Bocs de elcsusztam a kerdesed folott, mea culpa, szoktam valaszolni ha kerdeznek. Ha gyorsan akarsz sokxp-t akkor Mp1 act3 es toljad coopba valakikkel, coopba az xp is tobb meg a dropp is jobb. Egyikotok megcsinalja mp1es ac3 gamet, belep es beinveli a tobbieket, igy mukodik a mp-coop. Ha nincs kivel toljad, akkor soloba ugyanez a mese.
Tegnap este komoly adok kapok ment generalon hogy item/xp farmra mp0 vagy mp1 jobb. Szerintem mp1. Az a +25% mf az pont annyival tobb esely/xp, nem beszelve rola, hogy mp0 csak act3 alternativa, mig mp1en akarhova mehetsz, mert mindenhol 63as monsterek lesznek es a loottabla is mindehol ugyanaz, mp0 eseteben csak act3-4 lesz 63as szornyekkel a tobbi actba minden a regi, act1 61, act2 62es szornyek.
Szoval ha sok xp kell gyorsan, akkor act3 mp1 Alkaizer route, fejesbe piros gem, minnel nagyobb lehetoleg, amikor alkalmad van probalhatod kifarmolni a leoric gyurut normal mp10-en, es oszerakhatsz meg egy hellfire gyurut is uber bossokbol. Igy mar eleg derek extra xp jon osze.