Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
who am I 7 #60085 De átjön..nem kellenek fals megállapítások, köszi.Csak, hogy értsd, erre írtam, hogy ezen fölösleges örlődni.Barbárom is van, wwztem is vele.
Nem ez a lényeg, hanem a pénz.De még1x mondom, h érthető legyen : van választási lehetőség.Lehet buildeket probálgatni, játszogatni, úgyis, h fun legyen.De ez csak akkor lehetséges, ha nem méred stopperrel a 2 leg között eltelt időt.
Kb ez a kérdés kör van ezen belül, az, hogy a build próbálgatás és a paragonozás mindig ugyanazokban a realmekben, kit mennyi ideig köt le, az már egy újabb topic.A gear faktor, akkor is megmarad csak ritkábban jönnek a uniqueok, ha nem a leghatékonyabb buildet használod.Olyan szerintem nem lehet, szabadna legyen, h minden build a leghatékonyabb .Ezen felül, pedig ha nem is az új realmek, de a pvp és valamilyen ladder mindenképp hiányzik, ha csak fun-ol az ember és nem foglalkozik a kkk millió goldokkal és eurókkal.A fun mellett, az életben való hajtás itt is érvényesül az AH Tycoon miatt...te választasz, vagy alkalmazkodsz.