• Psychedelic #59976
    Szintenként alig valamivel kell több paragon xp, szóval, egy paragon 55 se tart sokkal tovább.
    45-46-ra is 2 órát irtam, nem pedig 46-47-re 1-et mint ahogy te, azért van 1 óra különbség.
    Mellesleg piros gem sapkában, uber boss gyürü rajtam, és a followeren, 5-ös stack-el, MP1-en 151% bonus XP-m van. Emellé pedig gyorsan irtok act3-ban, és minden mobot. A sima mobokhoz meg se kell állnom, sprint tornadoi megölik mindet.
    Persze ehez nem árt valamennyi gear is, ha egy act3 run 5 óráig tartana, akkor 20 óra kellene 1 szintlépéshez. Szóval, ha neked 10 óráig tart azt megölni amit én mondjuk 1 óra alatt ölök meg, akkor valóban 10x olyan lassan lépsz 1 szintet, viszont én is totál 0 gearrel kezdtem, amikor kijött paragon, és sima farmal eljutottam ide, szóval nem lehetetlen.

Ha paragon szintet akarsz tolni, nem érdemes MP5-ön farmolni, főleg, ha nincs jó geared, és rohadt lassan ölsz, illetve partyban pláne nem éri meg. Ha MP5-ön tolok egy ugyanolyan runt, 30 helyett 45 percig tart, és talán alig valamivel jön több xp, időarányosan már nem éri meg, partyban meg pláne nem, ugy még roszabb.

Ha paragont akarod gyorsan szintezni, szerintem Alkaizer féle act3 run soloban, MP1-en a legjobb. XP% itemekkel persze.