• natalyel
    OFF

attiGT: nem megyek bele a provokatív flame-kiddie játékba, ahhoz már öreg vagyok. Egyszerűen csak nem stílusom a mostanában elterjedt "poénból vagy direkt mindenkinek jópofizva beszólós" stílus. Tudod, ez nem b*zis, hanem ez lenne a normális stílus - szerintem. 39 éves boldog családapa vagyok, a múltamban egy filofaxnyi nővel, úgyhogy engem nem tudsz ilyennel provokálni.

Amúgy mi a baj a hozzászólással? Nem értelek...
    Ha ismernél, ilyet nem írnál, de nem ismersz, így jogos, hogy bátor vagy és poénból beszólogatsz.

De nem zavar, már épp ideje volt, hogy tizeniksz év alatt most első ízben végre engem is megtaláljon itt valaki - bár hogy "legájozzanak", azt a legkevésbé sem gondoltam volna - nagyon elharapózott itt (is) a minden alapot nélkülözö flémelések, személyeskedések.

Én csak egy játékról írtam egy saját véleményt, nem sokat szólok hozzá témákhoz, hát ezután majd még kevésbé. Eddig is jó volt így, ezután is jó lesz. Nem szeretem az értelmetlen háborúkat.

attiGT: neked is további jó játékot, és továbbra is remélem, hogy azért neked is fognak esni jó cuccok.

ON

Lammer: linkelj még. :)