Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ügyes fiúcska vagy! 😄😄

attiGT
750 volt és azt eladási szándékkal tettem, el is kelt.

Én ugyanezt ajánlom neked is a 700 milláddal együtt 😄😄 Kis elixirke 😄😄

Kapnak plusz main statot.
attiGT
mi lenne ha indítanál egy blogot magadnak és ott számolnál be ezekrõl?

Hopp most esett egy Exalted Grand Pallium...

Segítek. Az van odaírva ánglisul, hogy ezek a változtatások, csak a patch után esett legendary-kra érvényesek. Ebbe (a szabályba) beletartoznak a még nem azonosított tárgyak is (mivel azok is patch elõtt estek, és egy tárgy akkor kapja meg a statjait, amikor kiesik).
A tükörfordítás nem egyenlõ a nyelvtudással.

Fpocok
Mondjuk akár banner alá is be lehetett, lehetne rakni, ha lenne hg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hegi90
ok

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Oda fog vezetni minden patch mint wowba. Szinte minden elérhetõ legyen a casual rétegnek, aki nem akar szenvedni infernon se, legalábbis nem úgy mint ami volt.

Mondjuk ha így nézzük igazad van, bár akinek az volt a baja hogy nem ért el act3ba infen, és emiatt ott hagyta, neki megint xpzni kell hogy a szintenként növekedõ statok miatt jobban haladjon. Viszont elég 1x megcsinálni, aztán meg 1 karival kell feöltöztetni a többit.

Kérdés, hogy a +dmg, +statok, hp nerf infernón hova fog vezetni, mert az se jó ha minden egy ütés (igen tudom hogy most is az van már kicsit drágább gearbõl).

Fpocok
kb 10 kommentel ezelõtt volt.

Hegi90
Biztos volt már de a sok nyígás között nem láttam, Paragon System official

Még a végén jó lesz a játék és elbaszom a szorgalmi idõszakom 😞

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Én nem úgy fogom fel, hogy xp-zni kell, hanem úgy, hogy ha játszol kapsz bónuszt érte. Eddig hiába ölted halomra a pokol légióit max a jó lootban reménykedhettél, fix bónusz nem volt😊.

A beleértve arra vonatkozott hogy mazonosítattlan cuccokra is vonatkozik az a szabály hogy a dropkor kerül rá a stat. Hiába nincs azonosítva neked, a szerveren már rajta vannak a statok, ezért hiába az új patch, marad rajta minden.

Mindenkeppen unid-kent esik, tehat kiemelni, hogy patch utan a nem azonositott (azaz patch utan eso OSSZES) is uj statot kap enyhen szolva is ertelmetlen.
elitehun
Nekem tetszik.
Nem is nekik készül ez a változtatás.

Fpocok
Jók lesznek ezek. Héten jönnek?

Ha mar megvan a nagyon fasza geared minek az mf? Akinek megvan most a 300+ mf gear es act3ban farmol annak minek a Paragon?
Meg, viszont megint 1 évig kell xpzni a karikat. 😄

Szerintem zsír lesz az új rendszer. Megoldja azt a gondot D2 problémát, hogy hiába van egy nagyon fasza geared, kénytelen vagy az mfre gyúrni.

Én nem érzem ellentmondásnak, de hát mindegy.

Különc

Paragon, oké

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ja nem szóltam mert cappelve lesz 300on az mf/gf.

"csak az új cuccok kapnak új statot, beleértve azokat is amik nincsenek azonosítva."
Koszonom, hogy ilyen szepen ellentmondasz magadnak.
Remek, botosok meg örömtáncot járnak, ha nem lesz legalább hetente ban.

Paragon system 100 új level lesz, és annyi idõ lesz mint D2ben a level 99. 😛

Igen benézed. Minden itemre a dropkor kerül rá a stat, az elsõ rész meg azt mondja hogy csak az új cuccok kapnak új statot, beleértve azokat is amik nincsenek azonosítva. Én nem tudok angolul, legalábbis beszélni, de szerintem ez egy egyértelmû és nem nehéz mondat. 😄

Aradebil2
Paragon levels... megint elkezdek játszani, de egyelõre nem e miatt, még monk meg dh vár rám, + szegény summoner dokim

Nem all ossze nekem sehogyse:S A mondat elso fele (have not ID yet) arra utal, hogy a nem azonositott targyak, a 2. fele (rolled when they drop) meg arra, hogy dropnal es nem ID-nel kerulnek ra a statok, igy stornozza a mondat elso felet:S Valahogy nem kerek a dolog:S
Vagy benezek vmit, de durvan:S
Frank99
húúúú.....!!!!!

igazad van. sokra mész vele... sajnos....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

jazzy
as items are rolled when they drop)."
az egyszeri júzernek, aki nem csal mint a botozók, nem sok esélye van, h pont az õ pár millájára kerüljön a sor...szemben a csalók több száz millájával.De mind1is...IP-stõl, személyes adatokostól bannolnám úgy a csalójúzert blizzard helyében, h csak úgy füstõl többet ne vegyen accot sem.Ezt felhasználnám egy jó kis kampány keretében, hogy még több normális júzer vegyen accot, aki eddig idegenkedett az AH botozoktól, gold farmolóktól...akik effektive szétqrják az egész AH-t.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Itt azt írja hogy ez csak a patch utáni dobásokra vonatkozik, beleértve már a dobott de még meg nem nézett tárgyakat, az értékek úgyanis a dobás pillanatában lesznek meghatározva.

elitehun
Én is úgy értelmezem, hogy ha patch után azonositjuk akkor kaphatnak új statokat
Akkor miert irtak ezt?:
"As a reminder, these changes will only affect Legendary items that drop after the release of patch 1.0.4. This includes items that haven’t been identified yet (as items are rolled when they drop)."
Vagy en ertem felre a "haven’t been identified yet" reszt?:S
Köszi!

Crokin
Csak ami a patch után esik lesz új.

Repatarurgyán

Haha megint megtalaltam a d2 affixes kecskeket. Hajra blizz, kivancsi vagyok holnap patch utan megint megtalalom majd oket?
Bocs, de nem nagyon szoktam olvasni ezt a fórumot újabban, túl sok a segg, mint pl TE! 😊 Azért köszi, majd visszaolvasok.

attiGT
mintha nem lett volna leírva EZERSZER TE BUTA EMBER

A legendary cuccokat, ha az új pecs után azonosítjuk, akkor már az új statokat tudja majd? Mert ma már 2 legendary is esett, de ha igen, akkor a franc se azonosítja õket 😄😄

Frank99
attigt reakciója....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"menj a kurva anyádba, õ se szeretett téged te kamugép csicska lúzer fasz"

ennyit a játékról, meg a topiclakók egy részének INT-jérõl... azt sajnos nem lehet venni az RMAH-ban, sõt AH-ban sem.

azt az 1.04 sem fogja megoldani, hogy itt hagyta a játékosok jó része a játékot.

jazzy
A probléma ezzel az, hogy amit te csináltál az is off, meg amit most én az is, így mindhármunknak ugyanaz járna.
Hegi90
IK set elég kemény lesz

Frank99
és ilyenkor az offolás miatt én feljelenthetnélek, ahogy te tetted.

attiGT

Senki se tokeletes, es a D3al a blizzard is bealt a sorba...