• Psychedelic #59740
    Mind1, nem akarom tovább rombolni a topicot, amit te máshogy látsz, az az, hogy fél infót böfögtem, nem fél infót böfögtem, csak hosszú lett volna belemenni az egész témába, igy gyors arra a részre válaszoltam, amit egy barátom se tudott, és kb 2 nappal ezelött mondtam el neki, hogy el kell használnia a fury-t különben nem számolja. Tervben volt, hogy a többi kérdésére is adok választ, ha esetleg más nem adna, csak max kicsit késöbb, miután befejeztem a dolgomat és ráérek, de titkon biztam benne, hogy más leirja, hogy miért is jobb a 2x1h, miben más stb., és nekem nem kell. Jobb lett volna ha inkább mindenre válaszolok, hasznosabban telt volna az idő, mint hogy felhuzom magam rajtad és vitatkozok. Ez van, legközelebb majd korrektebb választ adok, vagy nem írok semmit, és akkor nincs ilyen.

Semmi rosz szándék nem volt bennem, nem noobozttam le, nem szemétkedtem, egy kérdésére adtam választ, a sok közül. És igen, felhuztam magam amikor sokadszorra is jött a flegmázás tőled, meglepő?

Téged nem érdekel az, hogy én hogy látom a topic múltját, engem sem érdekel az, te hogyan látod, itt fejezzük be.