• Sunrider924
    Abbahagyhatnad mar a hulyeseget. Amikor az en monkomnak nem ment act2 az abban az idoben a playerek 90%anak ugyanugy nem ment 800 resi alatt. Ez a magas lorol beszeles, hogy te elfelejtkezel alapveto dolgokrol. Milyen erdekes a barbarnak a nerfeletlen kialtasa 50%al nyomta fel a resit. Nem hulyeskedj mar.
    Megmutathatnad azt is hogy en hol irtam hogy en fogok viszaolvasni, nem kell, megvan rolad a cimke, es sajnos tavabbra sem valtozott. Amit en irta, de neked ehez megint ertelmezni kell, ha akarki viszaolvas majd meglatja, hogy te milyen segitkesz voltal meg miket irkaltal. Tudod, 180 fok.
    Emlitettel bizonyos embereket akik nem jarnak mar ide, ebben ugyanugy melle lottel mint eddig kb mindenben amit alitottal. Kulonc, Jazzy,Johnyka mindegyikkel tokojol elvoltam, es nem csak itt a forumon ertekeztunk. Irhatne meg jopar dolgot de mindegy, azt nem ertem hogy te miert akarsz ugy feltunni mintha egy klikkbe tartoztatok volna, nekem mindig ugy tunt te az o farvizukrol okoskodsz.
    CSak hogy tudd. volt nem egy ember aki azert tudott irni a forumra mert megkertem Johnykat hogy szedje ki a banolos scriptjet, az en bongeszom latta de megkerulni nem tudta. Kulon vitam volt vele, hogy miert nem kell senkit kiszurni innen az oldalrol, ha ragaszkodsz meg a priat uzit is megmutatom.
    Engem nem erdekel hogy kinel legyek okosabb, marha egyszeru a tema, nem kell ebbe semmit kevern, kertek egy infot te meg odfadobtad a felet.
    Ami meg szemelyesen teged illet, es ez sajnos te vagy szemelyesen, mikor mentem en panaszkodni moderator forumra?
    Vegul pedig, megerted hogy engem te nem izgatsz? sok faszsagot oszehordtal itt, fasza kis mini szappan itt helyben, az meg hogy mi az igazsag, akarki leszurheti maganak, vissza lehet lapozni a forumot.
    Te annyira elvagy magaddal, szerinted erdekel engem hogy te bant kapjal? Ennyire gyerekes vagy?
    Irtal egy felinformaciot, semmi sertes nelkul szoltam hozza, jottel a dh peldaval de bakkot lottel, aztan sorozatban azt csinalod. Abbahagyhatod.
    @Medievil - tudod ez nem telefon, ha neki akarsz uzenni mehet privatban, ha engem akarsz lehulyezni akkor hajra, elo a tokoddel, akar privatban is.