Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Psychedelic #59737 Te irogatod, hogy visszanézel majd májusig mindent, meg, hogy ki hányszor tévedett, ki csinál itt háborút én? Kinek volt fontos nem létező problémákba belekötni, nekem?
Mint irtad, ami magától érthetődő, arról nem kérdeznek. Nem is kérdezte, hogy melyik rúna kell zerkhez, nem is írtam, mégis belekötöttél. Nem is irtam wall of textet, amikor kijavítottad, a nem létező hibát az írásomban, wall of text azután jött, miután 4x is belekezdtél a kötözködésbe, 4x kostoltál be, 4. után jött a wall of text. Persze ez nem flamekeltés részedről.
"Lol, szoval igazam van, ugye? Maskepp nem idegesitene ennyire."
Az utolsó commentedre, nagyon is áll, téged nem érdekel mint csinálok stb. Mégis fenyegetőzöl azzal, hogy májusig visszaolvasol és miket találsz. Én nem tudom már mik voltak a témák, te meg leirod zárojelben, hogy 3x is tévedtem, ejha. Jah látszik nem érdekel a dolog.
Azért mert nerf elött 1 nappal, csak 1 ember megölte inferno HC diablot, az azt jelenti, hogy más classal, amúgy soha senkinek nem sikerült volna ugyanaz, ha mondjuk egy kicsit több idejük marad a dologra és nem nerfelnek?
Ez akkor lenne igaz, ha 1000 barbár ölt volna HC diablo-t nerf elött, más class meg 0, de 1 darab ember ölt összesen, elég szar statisztikai alap bármilyen hosszutávú következtetést levonni. Arról nem is beszélve, hogy SC-ban DH uralom volt. Barbár csak nehezebben halt.
És te nem HC diablo killt tartottad lehetetlennek, hanem kb act2-t, amit számtalan ember végigtolt, sőt sc-ban számtalan ember diablot ölt mindenféle karival, míg te végig kiabáltad hogy lehetetlen. De tudom én tévedek most is.
A kivülállók, meg azt vonnak le amit akarnak, nem is értem miért álltam le vitatkozni egy olyan emberrel, aki napi 12 órában diablozik, ez az életed, persze hogy nem hagyhatod ki, hogy ne legyél okosabb másoknál. Aztán most mehetsz jelenteni a modokhoz, személyeskedtem is, jár a ban. Régen ez ugyis nagy fegyvere volt itt sok embernek.