• Sunrider924
    Ennyi okorseget egy rakason mar regen olvastam, kb majusba.
    Neked talan egy szotar kellene, amiben megnezed, hogy ami magatol ertetodo arrol nem kerdeznek.
    Az ego meg jo nagy, szerinted engem izgat hogy te ki vagy es mit csinalsz? Baromira nem. Tetelesen leirhatnam minden paragrafusodrol hogy miert hulyeseg, de ertelmetlen lenne, ha engem kijavitanak nem kezdek wall of textet irni arrol hogy engem hogy tamadnak(paranoia?)
    Normalis hangnem? en nem emlittetem nevet, te megis potnosan tudod kivel kommunikaltal magas ertelmisegi szinten.
    A sarkitasaidon meg csak nevetni tudok, tudod lehet ugy is szemlelni a dolgot, hogy te akkoriban is azzal a karival toltad ami veletlenul az egyetlen kari ami hc infernoban megolte nerf elott diablot. Nahat, neked minden sikerult vele? Masnak is. Ami nem ment masnak mas karival, arra te se tudtal semmit felmutatni de a lenyeg hogy szerinted en tevedtem, amikor hangot adtam a nemtetszesemnek hogy sok az okroseg amivel alfa allapotaban szembetalaltam magam ebben a jatekban.
    TL:DR - engem te semennyire nem izgatsz, szerintem egy partatlan kivulallo magatol levonja a kovetkeztetest abbol, hogy egy egyszeru megjegyzesbol, szemelyes haborut krealsz egy wall of textban.
    Biztos hogy en vagyok ideges es nem te?