Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Psychedelic #59733 Mindig normális hangnemben írtam, az hogy te az első 2 hónapban sírtál, és én nem adtam neked igazat, nem jelenti azt, hogy ne lett volna a hangnem normális, csak neked nem tetszett, hogy van itt 1-2 ember aki nem törölgetni a könnyeidet. Akivel nem beszéltem normális hangnemben az frank kolléga volt, de szerintem ő megdolgozott azért, hogy ne sokan kedveljék itt, de ajánlom neked, hogy nézd is vissza, mi volt vele az első témaváltásom, szerintem elég normális volt a hangnem részemről akkor még. Soha nem osztottam az észt magas lóról, soha nem is voltam magas lovon, nem is volt durva karakterem régen, ami neked ész osztásnak tűnhet, az az, hogy te kiabáltad itt egész nap, hogy inferno lehetetlen, ezt nem lehet megcsinálni, én pedig leirtam neked, hogy nem lehetetlen, mert meg lehet csinálni, és nekem is sikerült megcsinálni. Ha ez észosztás, hát legyen, de akkor te meg marhaságokat beszéltél hónapokig, mert lehetetlen kiabáltál mindenre ami neked nem sikerült, és ugye akkoriban semmi se sikerült.
Soha nem írtam, hogy én többet segitettem volna mint más, vagy hogy éjjel nappal segíteni járnék ide, de nyugodtan visszanézhetsz májusig, viszont nem is azzal voltam elfoglalva, hogy mig valaki próbál segíteni másnak, addig én belekössek mindenbe amibe lehet. De látom, most hogy bizonyos emberek már nem járnak ide, én lettem a te első számú ellenséged.
Miben volt igazad? Leirtam, hogy használja el a furyt, mert csak akkor számolja a fury gaint, és igy kapja a +1 sec-et, zerkhez. Erre te belémkötöttél, hogy xy rúna nem kéne? Leirtam hogy de kéne, tök alap dolog. Hol tévedtem? irtam valahol hogy nem kell?
De tudom, igazad volt, mert a WW build, az pont olyan mint a strafe DH-nak.... a barbárnak meg van weapon throwja ami rangedben lő mint a DH skilljei, szóval lassan kiderül, hogy barbár = DH, igazad van eddig ezt nem tudtam.
Az idegesít, hogy jött egy normális kérdés, irtam, egy normális választ a kérdés 1 részére, és neked ebbe bele kell kötnöd. Most ettől szebb a napod?
Viszont, ahogy észreveszem, ideges inkább te vagy, csak benned a hónapok idegessége van, és most megragadsz minden kis lehetőséget arra, hogy támadhass egy olyan embert, aki nem nyalta a seggedet, amikor nem tudtal mobot ölni infernón, és telesírtad a kispárnádat. Ha akkor pátyolgatom a kis lelked, törölgetem a könnyeid, most nem kötnél bele minden hülyeségbe.
Olvasgass vissza májusig, ezek szerint 3x is tévedtem, örülök, hogy ennyire fontos személy vagyok neked, hogy egészen májusig emlékszel minden egyes dologra, amit rosszul irtam esetleg vagy nemtudom. Nyugodtan ird le nekem őket újra, kiváncsi vagyok. Én vállalom, főleg így, hogy van 1 ekkora rajongóm, aki fél évre visszamenőleg megjegyzett mindent amit írtam. :)