• Sunrider924
    Gondolkoztam, mit mondhatnek sajat velemenyt. Elvileg penz kerdese, es olyan buildet/karit epithetsz, ami mindent visz, de a legolcsobb valasztas a standard kiteolos.
    Szandekosan nem irom, hogy blizzard/hydra mert talaltam jobbat mint a blizzard, szerintem. Buildemet megtalalod az alairasomban levo profilban, rovid magyarazat,a time warp bubi mindent lassit, fo szempont hogy a lovedekeket is, amit a blizzard nem lassit sehogy. Landzsa, kopes, tuske, tuzgolyo, minden matrixosan belassul a bubiban, es az altalam hasznalt runaval en kapok atackspeed buffot is amig a bubiban vagyok. A tobbit gondolom erted, hydra fire and forget, mindent szetlo amig a mobok a bubin keresztulvanszorognak, a teleport es a passziv hozza meg a kiteolashoz kell. A CM passziv is sajat kutfo, minnel surubben akarom viszakapni a bubit, ezert a primary valasztas a shock pulse,ami marha jol critel.
    Gearem az kicsit erdekes, mert tank cm wizard gearbol lett megdps-itve, viszont igy mp4re bealltam vele, es jo gyorsan haladok max mfnel, 475%nal.
    Egy lenyeges aprosag, nekem nagyon sokat segitett, enchantress folowernek a Maximus, az a demon procc 30% crit felett gyakorlatilag allando uptime, es brutalisan tankol az a dog, szemre van valami tauntja mert meg az elitek is lefordulnak rolam es mennek a demonra. Mondanom sem kell mekkora segitseg ez igy.
    Ha van meg kerdes, szivesen valaszolok.