Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omlás
Hát biza felnyomták az accodat emailfiókostól mindenestõl.. Elõször is takaríts egyet a gépeden tuti van valami keylogger vagy trójai vagy mindkettõ. Majd változtass jelszavat az email fiókodon. Ezután vedd fel a supportal a kapcsolatot és írd le nekik mi a probléma. Más út nincs nem 2 perc lesz de ha megvannak az eredeti cd kulcsok dobozok stb akkor vissza fogod kapni az accodat csak idõ kérdése.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

j0nNyKa
ez az egesz email, amit kuldtek? semmi neveden szolitas?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Blizzard Entertainment recently received a request to change the e-mail address used to log in to the Battle.net account with the username [email protected]. The e-mail address q***@yahoo.cn has been specified as the new username for this Battle.net account. An email has been sent to this new address containing a verification link to complete the change.

Once the new address has been verified, the e-mail address [email protected] can no longer be used to log in to this Battle.net account or any World of Warcraft accounts merged with this Battle.net account.

If you did not initiate this request, please click here to contact the Blizzard Billing & Account Services team immediately.

-----------------
Ez jött tegnap a Blizzardtól, nyilván valaki bohódkodott az email címemmel ... most már tényleg be vagyok xarva ... mit csináljak?

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

j0nNyKa
en meg mindig nem ertem, mind1, rafogom a kesoi orara, es lapozok :D

Valaki segítsen ha lehet, nem bírok belépni a Battle.net-re, sem a Diablo3-ba, sem a Starcraft2-re, azonos acc volt mindkettõre ... lenyúlta valaki, nem tudom, de mit lehet ilyenkor csinálni?

Az S2 még rendben, lehet Bnet nélkül játszani, de a D3 csak netkapcsolattal mûködik .... buktam a két játékot? 26 rongy volt, sajnálnám .... próbáltam valamit összehozni, olyan oldalra dobott, ahol adatokat kért le, first name, last name, ilyemik, de hibaüzenettel jött .... egyáltalán hogy tudják lenyúlni?

Elõre is köszönöm a segítséget .... nem nekem való ez, így 50 évesen már nem ért az ember az ilyen mûvészkedésekhez ...

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

TurboX
pedig direkt kihagytam egy sort hogy ne legyen összefüggésben az elõzõvel, azért remélem hogy a címzettnek érthetõ:)
Különc
Nem igazán érdekel, a hajó már réges-régen nekiütközött a jéghegynek és halad lefelé

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
mármint de

TurboX
a játékosok túlnyomó többsége nem azért lépett le mert szar volt a ledzsenderi.. vagy mert a Bash nem adott elég fjúrit ill. a doki petje használhatatlan volt (1.04 stb..)

azon a patch nem változtat..

kivancsi leszek most...elég szépnek látszik/hangzik ez az 1.4 mindenestöl (ha tényleg minden foldi jo benne lesz amit irtak)...sztem csak csak felélled a game.

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Frank99
na. másképp hangzik.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Aradebil2
igaz, második tulajdonosa az accountnak, de rögtön jelszót változtatott rajta + személyes adatokat, egyedül authenticatort nem adott hozzá

Frank99
amúgy 4 millával nem sokra megy.

de majd 1.04-nél !!!!!!
:-()

Frank99
érdekes...hogyan volt online 0-24, ha nem játszott????

urban legend, vagy adta accountját farmoláshoz. inkább hiszem.

Aradebil2
Mai vicces story: haverom egyáltalán nem játszik dioval, de folyton online volt, 0-24-ben... kiderült,hogy valaki /valahogy feltörte, és botot csinált a barbárjából:D egy auth megoldotta a problémát, és maradt az accon kb 4 milla gold:D

Frank99
szted hányan vannak így?
nézd meg a játék statokat.

csak a booterek meg a pénzhajhászók játszanak (szinte), ja meg az újak....
az dio nem a korábbi dio, ennyi..

aki itt arra veri a faxát meg a pénzét, hogy húha, mi lesz itt, lehet meglepetés.... undorító, ha egy JÁTÉK a zsé-rõl szól. ez, arról. ezért annyi.

gyûjtsük az unid legendeket, meg vásároljuk fel, faxa. ÉS?l

cataflam02
Én személy szerint meguntam a játékot.. És inkább eladom mint hogy itt porosodjon.

One more story

j0nNyKa
meglátták az emberek az 1.0.4 class változásokat <#idiota>
btw jön valami wow patch, nem? meg ugye jön a gw2. gondolom ezek miatt

Különc
Még patch elõtt eladjátok, hogy érjen valamit az acc vagy mi történt?

attiGT
:D

cataflam02
Eladó Diablo 3! Többit PM!

One more story

Hali. Megvan még a dobozos/számlás Standard Diablo 3-am ha érdekel valakit. Nem sokat játszottam vele, nem igazán jött be, szóval ár alatt továbbadom. Egy külön bnet accountot regeltem hozzá, még a battletag is változtatható.
Csak Budapesten, személyesen tudjuk megoldani a dolgot. 8k-ért viheted.
Ha érdekel, dobj rám egy PÜ-t, mert a fórumot nem figyelem.

Gyerekek, nem bírok belépni "login information incorrect, error 3"

Lenyúlták a jelszavamat?

Különc
Abban már nincs coli baktérium?

Ha Nestlé, akkor én kérem!

attiGT
adok érte egy csomag tavalyi szaloncukrot

Üdv!
Eladóvá vált a D3 accom, olcsón, ha valakit érdekel pm.
60as WD van rajta, inferno ready gearben, és pár kisebb karakter, illetve D2+Lod.

clio1616v
ez már lerágott csont :)

ha fegyveren van, akkor eleve hozzáadja, ahogy a dpshez a dmg increase-t
ha armoron van, akkor fog mûködni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

jazzy
Az meglehet, akkor rosszul emlékeztem, de így egyértelmû akkor.
MEdievil
Nem, 1.0.3 után csak az változott hogy nem kerül már rossz IAS a tárgyakra. Amire rákerült az még mindig nem mûködik.

Ha veszel attack speed inc. cuccot az biztosan jó. Így lehet kiszûrni csak meg kell nézni mi van ráírva.

F

jazzy
Már mûködik 1.0.3 óta az új itemeken mindkettõ. Zunimassa csizmán pedig csak IAS van de nem tudom hogy lehet kiszûrni, hogy 1.0.3 elõtti vagy utáni drop.
MEdievil
IAS = nem mûködik
ASI = mûködik
Lényeg hogyan írják, Attack legyen elõl.

F

50 millió környékén simán találsz.

jazzy
Én nem merek venni mert nem tudom mûködik-e rajta az ias vagy nem.
Szerintem ma meg holnap talalni fogsz olcson, most a sok divat CM wizard szabadulni akar majd a gearjetol, hatha visszanyer valamit a rakoltott penzbol.
clio1616v
ebbõl a szetbõl kellene egy jófajta csizma wizardomnak

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Megyek

SLICK
Valaki tudna kölcsönadni 600.000 Goldot? Életbevágó! Nem bíro maddig kifarmolni mire lejár a cucc bid ideje, amit meg akarok venni :( Ígérem visszaadom! Battletagem itt van alul
Elõre is köszönöm!

elitehun
Piac topikba még jár valaki amúgy?
j0nNyKa
jól.
teljesen logikus programozási model, hogy a hc progressionbe nem vesszük bele a halott hc karikat, meeeeeeeeert ...!
na.

tényleg, most hogy tovább nerfelik a játékot, a classok meg buffot kapnak, lehet ráveszem magam egy következõ hc karira patch után

Különc
Jól látom így hogy meghaltál mindkét hardcore karaktereddel a karakter profilok megjelenése elõtt így úgy veszi, hogy te még nem játszottál HC-n?

j0nNyKa
Vége. <#idiota>
(btw ne hidd hogy nem látom jogosnak a félelmeidet, mert azok, egy ekkora patch amúgyis 100 hibát fog magával hozni, de egyelõre nem akarom a falra festeni...)

Vettem.
j0nNyKa
én azért megvárom a patchet, mielõtt napi 2-3x lehúznám õket

Ugyanmar, nem ez a tutifranko, hanem ahogy kinyirtak a vision quest refromjaval a zombie bears buildet. Merthogy allitolag jobbat talaltak ki. De erted, mi vagyunk akik eldontjuk hogy milyen buildet szeretnenk(?). Ja nem is, mert a Wyatt Cheng nevu szerencsetlen majd megmondja, hogy szerinte mit lehet, mert az a fun...
CSak nekem tunik ugy hogy a muki egyre jobban hasonlit a Wow-os megmondoember Greg Street-re? Az is sokat pofazik jatekmehanikarol es ugyanilyen marhasagokat(plusz az a cuki kis vicc hogy Chengnek Texasban skorpio maszott ki a cipojebol, jajistenem)
Sikerült vissza szereznem az accountom, azonban totál lepakolva. Mondjuk várható volt... vissza lehet kapni valahogy az itemeket vagy felejtõs?
j0nNyKa
"Our final iteration was to give Zombie Dogs their own version of the wizard skill Force Armor, which limits the amount of damage a wizard can take in a single hit up to 35% of their maximum Life. "
höhö <#eljen>
már csak smoke screent kéne adni nekik, nem?

nem tudom, amúgy tényleg fasza :D

Ez egész jó. Mikor jön ki hozzá az RMAH?