• Sorius
    Üdv!

Tegnap volt egy kis gondom a játékkal. Ki akartam, illetve ki is próbáltam a játékot, Starter Edition-nal. A gond ott kezdődött, hogy fent voltam a battle.net honlapján, be is tudtam jelentkezni nem volt semmi gond. Aztán pár perc múlva elindítottam a játékot, bejelentkeztem és kiírta, hogy account locked stb... adjam meg a titkos kérdésre a választ, vagy reseteljem a jelszavamat. Kiléptem, battle.net-re nem tudtam bejelentkezni, mert ugyanaz volt a probléma mint a játéknál. És ezzel együtt kaptam egy e-mail-t is ezzel a címmel: Battle.net Account Locked - Action Required

Rá egy fél óra múlva megint elindítottam a játékot, megint bejelentkeztem, de most beírtam a választ a titkos kérdésre, és beengedett. Utána a honlapra is felengedett mintha misem történt volna.

És most azt nem tudom, hogy mi volt ez? Valaki más is próbálta volna használni account-om? Vagy ez valami bug volt? Illetve olvastam olyat is, hogy lehet eu-s verzióval, amerikai szerverre akartam bejelentkezni és ezért csinálta ezt. Azóta nincs baja.