Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Cortinaar #58336 Igen, én is erre vágyom, hogy legyen olyan küldetés, mely kerüljön 3 órába, de legyen esély arra, hogy valami igazán jó legendary, vagy szett item essen, vagy akár egy jobb sárga. Nekem is hiányzik a Diablo2-ből az, amikor fehér tárgyból sárgát lehetett csinálni, ráadásul elég erős lett belőle, függött a fehér tárgy ritkaságától. Most minek vannak a játékban fehér és fekete tárgyak? Semmi értelme, már a sárgákat is kevesen veszik fel, max. a 63-asokat. Gamble? Mekkora volt. Biztosan lehetne valami hasonló, jobban átgondolt gamble szerű dolgot létrehozni. Hiányolom pl. a főbossoknál lévő ládákat, melyek lehetnének speciálisak, csak lvl 63-as tárgyak pottyannának, illetve szintén nagyobb eséllyel löknék ki a legend és szett itemeket. Goblin pl. elég ritka, miért nem csak lvl 63-as itemeket dob? Félreértés ne essék, nem kell, hogy minden körben potyogjanak az elit tárgyak, de azért jó lenne, ha nagyobb eséllyel esnének. A főbossok droppjáról már nem is beszélek, szörnyen, gonoszan gyenge tárgyakat droppolnak. Lehetne olyan küldetés, mellyel akár egy Radian követ kapnál ajándékba, vagy külön részekből lehetne összetenni. Tehát, küldetés, titkos pályák, ajándéktárgyak, gamble, jobb kovácsolás kellenének.