Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Psychedelic #58136 Melyik Class is az amelyik, act3-at tudott farmolni filléres 0 gearben, mig a barbárok drága tank gearben szenvedtek? Mi a roszabb, ha kurva jó gearben durva tudsz lenni, vagy ha gear nelkül csinálod meg azt amit mások gearben tudtak.
Valóban nerfelni kéne a barbárt, mert ilyen gearben megtudja csinálni ezt, amig mondjuk egy szegény caster wizard vagy wd, vagy egy szegény ranged Dh, nem tudja letankolni a fél map-ot...
Csak engem fáraszt ez a hülyeség? Ha az egyik class tud olyat amit a másik nem, akkor máris hisztizni kell, hogy dehát ő miért tud olyat?
Mit szeretnétek, mit csináljon a barbár, rangedkent harcoljon az is?
Nem mellesleg, hiába huzol össze 10000 mobot, amelyik nem ranged, az csak akkor fog ütni, ha odaérsz mellé. Abban a gearben, nincs különbség a között, hogy 20-100-1000 mobot ütsz.
Barbár igy harcolt a diablo 2-ben is, ezért lettem barbár, mert most is olyan karaktert szerettem volna, ami berombol a tömegbe és szétcsap mindenkit. Ha ranged karaktert szerettem volna, azt inditok, ha caster, akkor meg azt, de az biztos, hogyha wizardot csináltam volna, nem panaszkodnék, hogy miért nem tudom letankolni a fél map-ot, a barbár meg miért tudja...
Elég a sok szánalmas commentet a video alatt olvasni, akik már visitanak a nerfért, meg hogy szar a balance stb, ne kezdjük már itt is. Használjuk már a fejünket.