Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Psychedelic #57622 Én se vagyok szakértő, csak engem is érdekelt a dolog, mondjuk tény, hogy kicsit zavaros a téma. Mert alapból elő van írva, hogy adóznod kéne, meg ezer hülye dolog, de gondolom, az egyszerűség kedvéért berakták ezt a 600 ezres kaput, hogy azért mégse kelljen szarakodnod, mert eladod a nagyi mikróját.
Közben utána olvastam megint, megvan mi a 800 ezres téma.
Évi 800 ezer forint bevételig (200 ezer forint jövedelem) az adót nem kell megfizetni.
Ha nem lehet megállapítani, hogy mi az értéke annak amit eladtál a bevételed 25% a jövedelem. tehát 800k bevételnél 200 ezer a jövedelmed, ennek a 16%-at kellene adóznod. Tehát 32 ezer forintot.
Elvileg eddig nem kell adót fizetned, viszont ezt is be kellene vallani, az adóbevallásodban.
Erre adták a 600 ezres kiskaput, hogy mivel adóznod nem kell, azért a bevallással se kelljen szarakodni.
Tehát maradjatok ezeken a határokon belül, akkor szerintem nem lesz gond. 600 ezerig nem kell adózni, se bevallani.
Amugy egy érdekesség, ha szinesfémet eladtok, a felvásárló fog 4% adót fizetni utána. Szóval aki eladja a szaros gatyáját neten, az 16% adót fizet, ha a "valakik" lopják a a vezetéket meg mindent ami fém, neki nem kell adót fizetnie, és a felvásárló fog csak, az is csak 4%-ot. Magyarország, én így szeretlek. :)